Madziaa<3 347 Zgłoś post Napisano 10 Styczeń Uważasz, że ludziom powinno dawać się drugą szansę, czy przekreślasz takie relacje na zawsze? Regulamin oraz zasady zabawy znajdziesz tutaj. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mroźny 208 Zgłoś post Napisano 10 Styczeń Zależy od sytuacji/czynu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Reyuś :) 196 Zgłoś post Napisano 11 Styczeń Tak jak Mroźny - zależy od sytuacji/czynu. Jeśli powiedzmy zdradzi mnie dziewczyna to nie dam jej drugiej szansy, zdradziła = nie kocha, a gdy po latach sie spotkamy i coś między nami zaiskrzy to zawsze zostanie takie wspomnienie, ze ta osoba kiedyś nie była ze mną szczerze i mną gardziła... Kolejna sytuacja - jeśli "kumpel" wystawi mnie na pewną śmierć, ale cudem przeżyje to wtedy tym bardziej nie dam mu drugiej szansy, bo skoro raz mu sie nie udało, będzie próbował do skutku i najlepiej od takich ludzi trzymać sie z daleka. 1 Madziaa<3 zareagowało na to Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Luczko 54 Zgłoś post Napisano 11 Styczeń Mam takie samo zdanie jak Mrozny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kacuś 42 Zgłoś post Napisano 11 Styczeń No to chyba temat się skończył na wypowiedzi mroźnego, no ale ma racje nie ma co Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szczwana 19 Zgłoś post Napisano 11 Styczeń Też się zgadzam z mroźnym, szkoda że czasem to co się powinno a to co się robi to dwie różne rzeczy :| Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ravqo 5 Zgłoś post Napisano 11 Styczeń Ja zawsze daję drugą szanse, ale tylko drugą trzeciej nie będzie :} Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SpeedziK 177 Zgłoś post Napisano 11 Styczeń Tak samo jak Mroźny, zależy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach