Zixo21 0 Posted October 23, 2020 Report Share Posted October 23, 2020 Nick na serwerze: Zixo Wiek: 18 Znajomość AMXX (0/8) : 4-5/8 Doświadczenie: Miałem swego czasu admina na serwerze jailbreak i Dobrze się spisywałem Czy posiadasz grę Counter Strike 1.6 na Steam: Na razie nie ale zamierzamy kupić w najbliższym czasie SID: Link do profilu na STEAM: Link do profilu na banid: Link do profilu na Game Tracker: https://www.gametracker.com/profiles/ Kontakt: Facebook,GG,Whatsapp Dlaczego właśnie Ciebie mamy wybrać?: Ponieważ jestem dosyć aktywną osobą również kulturalną i możliwe że przydała by się jeszcze jedna para rąk do pomocy, również grałem tutaj kiedyś i chciał bym przywrócić serwer do takiego stanu jak kiedyś żeby było dużo aktywnych graczy Link to post Share on other sites
Super Admin Madziaa<3 691 Posted October 24, 2020 Super Admin Report Share Posted October 24, 2020 Twoje podanie zostało odrzucone przez Opiekuna Serwera. Pozdrawiamy Administracja Pochylnia.pl Link to post Share on other sites
Recommended Posts