Fryta200 0 Posted November 13, 2020 Report Share Posted November 13, 2020 siema jest błąd bazy danych na serwerze długo się ładuje i do tego zamieniło mi exp z ҒRyŦд na nick Erwin i na odwrót prosiłbym o naprawę problem z nickem jak najszybciej Quote Link to post Share on other sites
VisTeR.' 598 Posted November 13, 2020 Report Share Posted November 13, 2020 Może by zacząć używać normalnego nicku? Quote Link to post Share on other sites
Super Admin GandalfBialy 280 Posted November 13, 2020 Super Admin Report Share Posted November 13, 2020 49 minut temu, VisTeR.' napisał: Może by zacząć używać normalnego nicku? Problem polega na tym, że wcześniej na tym nicku wszystko działało prawidłowo. Zakładam, że problem występuje od niedawna. Quote Link to post Share on other sites
Fryta200 0 Posted November 13, 2020 Author Report Share Posted November 13, 2020 problem pojawił się jak baza danych ładowała się prawie 5 min myślałem ze mam problem z nickiem wiec chciałem zobaczyć na innym jest ten same problem a po chwili załadowało mi level z ҒRyŦд i potem zmieniłem na normalny czyli ҒRyŦд a dało mi drugi level tylko Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts