sroczus 0 Posted January 29 Report Share Posted January 29 (edited) Data zdarzenia: 29.01.2021Nick gracza: SonicOpis sytuacji: nijaki Sonic gra na wallhacku co widac na demku, zabił mnie wiec postawnowiłem go oglądac, jak juz gracz ze strony terrorystów zamierzał zaplantowac bombe Sonic kierował celownikiem na niego przez ściane od wyjścia ze spawnu ct i wtedy juz zauważyłem ze ma wh wiec napisałem tutajIP/SID oskarżonego: STEAM_1:0:1329949907Dowody (dema, screeny): http://ehltv.hltv.org.pl/srv30491/HLTV-2101291728-de_dust2.dem.zip poproszę o zbanowanie gracza pzdr Szymon (SrOkA) Edited January 29 by sroczus rozwinięcie akcji Link to post Share on other sites
UB Team Deus lo Volt 34 Posted January 29 UB Team Report Share Posted January 29 To może rozpisz akcje Link to post Share on other sites
sroczus 0 Posted January 29 Author Report Share Posted January 29 2 godziny temu, Deus lo Volt napisał: To może rozpisz akcje rozpisałem juz Link to post Share on other sites
UB Team Deus lo Volt 34 Posted January 29 UB Team Report Share Posted January 29 A jak ty widziałeś że leciał celownikiem po modelu ? xD Link to post Share on other sites
Super Admin Madziaa<3 701 Posted January 29 Super Admin Report Share Posted January 29 Gdzie tu jest jakaś rozpiska? Wiesz chociaż co to jest? Zły dział do zgłaszania cziterów tak w ogóle. Jak postanowisz rozpisać demko, a nie wrzucić jedynie link do dema i czekać na gotowe, to wrzuć do odpowiedniego działu. Link to post Share on other sites
Super Admin Madziaa<3 701 Posted January 29 Super Admin Report Share Posted January 29 Temat został zamknięty przez moderatora. Jeśli nie zgadzasz się z tą decyzja zaraportuj ten post. Pozdrawiamy, Ekipa Pochylnia.pl Link to post Share on other sites
Recommended Posts