tsdn 1 Posted February 3 Report Share Posted February 3 Data zdarzenia:dzisiaj XDNick gracza:Mosiężny parapetOpis sytuacji: bunny hop i nadmierna predkosc XDXDIP/SID oskarżonego: 176.109.160.180Dowody (dema, screeny):https://megawrzuta.pl/download/e4be4edfe2ecc874b8033db8885b15f0.html mam nadzieje ze dostanie bana El Mafioso 1 Link to post Share on other sites
UB Team Deus lo Volt 34 Posted February 3 UB Team Report Share Posted February 3 Zaskoczę Cię ale nie dostanie bana temat można cls. Link to post Share on other sites
El Mafioso 174 Posted February 3 Report Share Posted February 3 Proszę moderatorów o usunięcie mojego IP z tego tematu oraz kogoś decyzyjnego o odebranie możliwości sporządzania IP graczy na lewo i prawo. @tsdn długo Ci zajęło przełknięcie całej ten sytuacji. Całe 3h wewnętrznego konfliktu bohatera. Co do skakania, zostałem upominany przez admina zgodnie z taryfikatorem i temat więcej się nie powtórzył. Link to post Share on other sites
Super Admin GandalfBialy 282 Posted February 4 Super Admin Report Share Posted February 4 Sprawa wyjaśniona, CL Link to post Share on other sites
Super Admin GandalfBialy 282 Posted February 4 Super Admin Report Share Posted February 4 Temat został zamknięty przez moderatora. Jeśli nie zgadzasz się z tą decyzja zaraportuj ten post. Pozdrawiamy, Ekipa Pochylnia.pl Link to post Share on other sites
Recommended Posts