HugSkin 1 Posted March 17 Report Share Posted March 17 Data zdarzenia: 17.03.2021 Nick Admina: Meneli monroe Opis Sytuacji: kikował mnie dla zabawy Dowody (dema, screeny): nie ma Link to post Share on other sites
Meneli Monroe 16 Posted March 17 Report Share Posted March 17 napisano że jesteś afk to dałem kicka tyle w temacie Link to post Share on other sites
HugSkin 1 Posted March 17 Author Report Share Posted March 17 Teraz, Meneli Monroe napisał: napisano że jesteś afk to dałem kicka tyle w temacie szkoda że ci odpisałem że nie jestem i mimo to dałeś kicka Link to post Share on other sites
Meneli Monroe 16 Posted March 17 Report Share Posted March 17 odpisałeś ale mogłeś stać na respie i się nie ruszać, poza tym to jest tylko kick, więc też nie rozumiem po co ta skarga. jeżeli niesłusznie cię wyrzuciłem to przepraszam Link to post Share on other sites
Super Admin Madziaa<3 711 Posted March 17 Super Admin Report Share Posted March 17 Podaj chociaż godzinę to sama sprawdzę ile razy Cię zkickował i czy faktycznie byłeś afk czy nie. Link to post Share on other sites
VisTeR.' 612 Posted March 20 Report Share Posted March 20 Brak odpowiedzi ze strony gracza. CL/ Link to post Share on other sites
VisTeR.' 612 Posted March 20 Report Share Posted March 20 Temat został zamknięty przez moderatora. Jeśli nie zgadzasz się z tą decyzja zaraportuj ten post. Pozdrawiamy, Ekipa Pochylnia.pl Link to post Share on other sites
Recommended Posts