szakuL 0 Posted May 28, 2022 Report Share Posted May 28, 2022 Data zdarzenia: 28 maja 2022 godzina okolo 17 50Nick admina: BarkoOpis sytuacji: wchodze na serwer gram jedna runde zaczyna sie 2 chlop z mojej druzyny zaplatnowal pake i jest wiadomosc na gorze napisana przez admina "kto napisze sobota dostanie bana" -jakos tak to se napisalem na chacie normlanie "ok" po chwili otrzymalem bana za co? nie wiadomo mi poniewaz nie złamałem regulaminu w żaden sposob w ten dzien chcialem tylko normlanie pograc. lepszy kontakt do mnie to discord Szeryf szakuŁ#4748 ZDAJE SE SPRAWE ZE WIDAC MOJE IP LECZ MAM VPN I ZMIENNE Dowody (dema, screeny): Link to post Share on other sites
Super Admin Madziaa<3 868 Posted May 28, 2022 Super Admin Report Share Posted May 28, 2022 Ten osobnik nie ma już admina, a bana ściągam. Link to post Share on other sites
Super Admin Madziaa<3 868 Posted May 28, 2022 Super Admin Report Share Posted May 28, 2022 Temat został zamknięty przez moderatora. Jeśli nie zgadzasz się z tą decyzja zaraportuj ten post. Pozdrawiamy, Ekipa Pochylnia.pl Link to post Share on other sites
Recommended Posts