ElProfesor 0 Posted May 31, 2022 Report Share Posted May 31, 2022 (edited) Witam, pisze z zapytaniem co z moim kontem. Straciłem możliwość zadawania dmg przez cheatera który pogrywa na serwerze. Mój nick jakimś cudem zgrał się z jego i nie mam możliwości grania. Administrator który był na serwerze podobno zgłosił już ten problem i był świadkiem zaistniałej sytuacji lecz do tej pory nic z tym nie zrobiono :/ proszę o rozpatrzenie sprawy i w miarę możliwości szybki kontakt. Czekam już kilka dni Edited May 31, 2022 by ElProfesor Link to post Share on other sites
Szczery 46 Posted May 31, 2022 Report Share Posted May 31, 2022 To ja Ci jako tako zablokowałem obrażenia, trefny plugin skojarzył nick El z El Profesor, chyba że konseser znowu podszył się pod hltv, a intuicyjny plugin załapał profesora jako wskazany ;p @GandalfBialyściągnij mu bloka, bo komenda amx_blockdmg "El Profesor" "0" nie łapie nic , tym samym głosuję nad usunięciem tego plugina Madziaa<3 1 Link to post Share on other sites
Super Admin GandalfBialy 326 Posted June 1, 2022 Super Admin Report Share Posted June 1, 2022 10 godzin temu, Szczery napisał: bo komenda amx_blockdmg "El Profesor" "0" nie łapie nic , tym samym głosuję nad usunięciem tego plugina 2 sprawy: 1.: pisałem w dziale dla adminów GXP, żeby wyciągali SID komendą status, żeby uniknąć takiej sytuacji jak powyższa. 2.: Plugin jest bardzo przydatny, wystarczy go używać sposobem opisanym powyżej @ElProfesor odezwij się do mnie na PW //CL Link to post Share on other sites
Super Admin GandalfBialy 326 Posted June 1, 2022 Super Admin Report Share Posted June 1, 2022 Temat został zamknięty przez moderatora. Jeśli nie zgadzasz się z tą decyzja zaraportuj ten post. Pozdrawiamy, Ekipa Pochylnia.pl Link to post Share on other sites
Recommended Posts