neonovvy 0 Posted August 2, 2022 Report Share Posted August 2, 2022 Witam. Zakupiłem kod na 7K EXP przez SMS. Kod na serwerze wpisany, doświadczenia nie dodało. Błędny kod, czy coś się da z tym zrobić? Link to post Share on other sites
Szczery 46 Posted August 2, 2022 Report Share Posted August 2, 2022 jesli bledny kod to wpisz ponownie tylko poprawnie :] Link to post Share on other sites
Deus lo Volt 52 Posted August 3, 2022 Report Share Posted August 3, 2022 A strzeliłeś do kogoś ? Bo tak to działa że musisz zabić i Ci exp wpada Link to post Share on other sites
neonovvy 0 Posted August 3, 2022 Author Report Share Posted August 3, 2022 15 godzin temu, Szczery napisał: jesli bledny kod to wpisz ponownie tylko poprawnie :] Wpisywałem 4 razy. 8 godzin temu, Deus lo Volt napisał: A strzeliłeś do kogoś ? Bo tak to działa że musisz zabić i Ci exp wpada Tak strzelałem i wczoraj, i dzisiaj. Link to post Share on other sites
aquax 158 Posted August 3, 2022 Report Share Posted August 3, 2022 Napisz do mnie na pw. Podaj mi kod jaki otrzymałeś + jaka treść sms-a Link to post Share on other sites
Recommended Posts