WAZEEE TOP G 0 Posted December 20, 2022 Report Share Posted December 20, 2022 Nick:WAZEEE regułki nie bedę pisał bo ban za nic czekam na demo od tego co mnie zbanował:). mapa:dd2 winter.Opis zdarzenia: nie wiem ponieważ zanim zosałem zbanowany wyszedłem. Steam_ID: 1754977168 IP: 178.37.227.254 Link to post Share on other sites
Szczery 46 Posted December 21, 2022 Report Share Posted December 21, 2022 Na odwołanie się od bana nie masz aż tak długiego czasu, więc na twoim miejscu napisałbym w odpowiednim dziale chyba, że chcesz pierwsze obrać temat skargi to tutaj pozostaniesz pare dni w tym wypowiedzą się/lub nie , admini i gracze , a ja umywam rączki bo nie odpowiadam za taką formę Prośby o UB, jakbyś miał problem ze znalezieniem odpowiedniego działu, proszę, włącznie ze wzorem https://pochylnia.pl/forum/447-pozostałe-bany/ Link to post Share on other sites
Super Admin Madziaa<3 868 Posted December 21, 2022 Super Admin Report Share Posted December 21, 2022 Napiszesz temat w odpowiednim dziale z wzorem to wtedy admin zostanie poproszony o wstawienie o rozpisanie demka. Pisałam Ci to na czatboxie. Marnujesz tak tylko sobie czas. Skargi tutaj nie widzę. Zbanował Cię więc poczekaj na werdykt po napisaniu odwołania i najwyżej wtedy napiszesz temat nie zgadzając się z decyzją lub otworzę temat z powrotem. Link to post Share on other sites
Recommended Posts