Maniek320 0 Posted May 6 Report Share Posted May 6 zmieniłem haslo, kupilem svipa i nie moge wejsc na serwer... powod - Kicked : nieprawidłowe hasło jakies rady? Quote Link to post Share on other sites
Super Admin Madziaa<3 868 Posted May 6 Super Admin Report Share Posted May 6 setinfo _pw "hasło" lub setinfo _ss "hasło" Quote Link to post Share on other sites
Maniek320 0 Posted May 6 Author Report Share Posted May 6 próbowałem i nie działa. Można coś jeszcze zrobić czy już przepadnie mi vip i wejście na serwer? Quote Link to post Share on other sites
Deus lo Volt 53 Posted May 6 Report Share Posted May 6 Wybacz Madzia źle napisała mało zrozumiale dla ludzi co mają mniej niż 10 iq setinfo _pw "hasło" za O jest spacja i piszesz to do konsoli Quote Link to post Share on other sites
Maniek320 0 Posted May 7 Author Report Share Posted May 7 8 godzin temu, Deus lo Volt napisał: Wybacz Madzia źle napisała mało zrozumiale dla ludzi co mają mniej niż 10 iq setinfo _pw "hasło" za O jest spacja i piszesz to do konsoli Jakbyś ty miał wiecej niż 10 to może bys odrazu zrozumiał, że robie tak jak Madzia napisała i problem nie znika. Quote Link to post Share on other sites
Deus lo Volt 53 Posted May 7 Report Share Posted May 7 Połowa ludzi co ma nieprawidłowe hasło nie wie jak wpisać żeby było ok I piszesz że zmieniłeś hasło ? przecież hasło do konta i svipa to 2 różne rzeczy Ale skoro dalej Cię wywala to znaczy że dalej źle wpisujesz Quote Link to post Share on other sites
Maniek320 0 Posted May 9 Author Report Share Posted May 9 No to ja już nie wiem.. a ma ktoś wgląd do tych haseł ? Bo może coś faktycznie źle wpisuje Quote Madziaa<3 Super Admin Wyślij mi na pw swoje hasło, nick i na ile dni kupiłeś. Spróbuję pomóc Link to post Share on other sites
Recommended Posts