Jump to content

Skarga na admina Niby tak ale jednak nie

Recommended Posts

Data zdarzenia: 28.05.2023 15:40:45
Nick admina: Niby tak ale jednak nie
Opis sytuacji: Grałem z awp na mapie mirage, i admin napisany powyżej, najpierw napisał na czacie ''wyjdziesz zaraz z tą awp'' a potem po rundzie dał mi kicka, następnie napisałem mu że pisze skargę, a ten dał mi bana powód: ''idź tą skargę pisać''
Dowody (dema, screeny): https://megawrzuta.pl/download/0c8a7dad97f9a552d6db5ed1c3513d7a.html 

Zły admin dał bana bo było 5os na servie 1 bs i grałeś awp, degradacja 
@VisTeR.' dodaj na 4m możliwość podkładania paki przy mniej niż 5 graczy na B i niech sobie grają tą awp 
Ale puki co nie wiem ty nie widzisz że psujesz rozgrywkę innym graczom ? 
Szkoda że nie napisałeś też jak na poprzedniej mapie też Ci o awp pisałem 

Słuchaj jak dla Ciebie granie awpą na 3v3 jest ok to 2 bsa też mogą być i w tedy niech nawet 3 os mają tą awp... 
Skoro uważasz że się wywyższam bo chcę żeby przy małej ilości graczy się grało ok to mogę zrezygnować i będę jak ty czy ktoś inny na servie.

Tutejsi admini mają jakąś fazę wywyższania się i ustalania własnego regulaminu.
Jeśli w regulaminie nie widnieje, że nie można, to znaczy, że można. Wasze subiektywne zdanie jest Wasze. Jak widać autor tematu ma inne, chcecie się sprzeczać mając kilka flag na serwerze więcej niż zwykły user i go karać?
@Deus lo Volt nie puki tylko póki. Chociaż Twoja składnia, brak interpunkcji itd to xD (no offens)

Jak dla mnie, gracza który gra na serwerku czasem skarga słuszna, chyba, że H@ czy kto tam się zajmuje dał władzę adminom do ustalania własnych reguł na serwerze <MONKE>

@edit do pana wyżej bo edytował dodając notkę do mnie.
Jak ktoś lubi grać awupą nawet przy 3vs3 to co stoi na przeszkodzie dopóki regulamin tego nie zakazuje? Będziesz go Ty, czy jakiś inny admin ustalał bo tak chcecie? W gwoli ścisłości, mi chodzi tylko o regulamin a raczej braku zapisu o w.w problemie, chociaż i tak wydaje mi się to bezsensem. Ktoś nie może np uczyć się grać awp przy mniejszej ilości graczy, bo jakiemuś jednemu z drugiemu będzie to nie pasować. To, że ktoś gra awp nie znaczy, że gra dobrze, sama broń nie daje 100+ do przewagi. Co innego jeśli chodzi o jakieś kampienie i wcelowanie się w jeden punkt. Chociaż zauważyłem, że ct rashuje często w 10/15sec rundy, padają będąc prawie na respie tt i płaczą TT KAMPI, no caman, sam czekam na takie młotki, które lecą niczym pies do suki kiedy ma cieczke,  Btw. jeśli ktoś gra dobrze z awp, to z m4 czy ak będzie równie dobrze grał. Chcecie za to karać? Aha XD

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...