Belvedere 0 Posted June 1 Report Share Posted June 1 Data zdarzenia : 21:02 01.06.2023 Nick Admina: Deucalion Opis sytuacji: Rozmawiając z kompanami na mikrofonie stwierdziliśmy, że obecny admin ma cheaty widząc to jak ładnie celuje po ścianach. Gdy nagle on z oburzeniem zaczyna się wydzierać do mikrofonu obrażając mnie jako gracza od najgorszych są świadkowie którzy to słyszeli. Deucalion wyrzucił mnie dwa razy z gry powodem "idź już'' , a za 3 razem dostalem bana na 30min 'wkuriasz juz'. Polecam mu się przyjrzeć dokładnie. Poniżej zapis z konsoli - [PochylniaBans]-------------------------------------[PochylniaBans] ||| Zostales zbanowany! ||| Nick: Belvedere ||| IP: 188.147.76.141 ||| SteamID: STEAM_1:0:1906260467 ||| Admin banujacy: Deucalion ||| Powod: Wkurwiasz juz ,) ||| Ban utworzony: 01.06.2023 - 21:02:13 ||| Dlugosc: 30 minut ||| Serwer: [CS:GO 4MAPS] ★ POCHYLNIA ★ SKINY CS 1.6 ★ 1s1k (de_mirage) ||| Pozostaly czas: 30 minut ||| Wygasnie: 01.06.2023 - 21:32:13 [PochylniaBans]-------------------------------------[PochylniaBans] Kicked by Console: "Zostales zbanowany :<" Kicked :"Zostales zbanowany :<" [CSXGuard] Recording cannot Link to post Share on other sites
Poczdam 1 Posted June 1 Report Share Posted June 1 Hej , bylem w tamtym momencie w grze slyszalem zainstniala sytuacje duzo osob zauwazylo, ze admin moze czitowac do tego wyzywal graczy . Link to post Share on other sites
Deus lo Volt 55 Posted June 1 Report Share Posted June 1 Demko jakieś ? ss jak wyzywam ? 1 kick na ogar 2 kick bo już sam nie wiedziałem czy idziesz na to forum czy nie ? ( w ramach pomocy ) Ban za prowokacje i wkurwianie Ale jak wstawisz swoje to będzie słychać jak ty wyzywasz i co reszta gadała :D A no tak co do mojego granie na Haxach tyle razy co pisaliście to nikt ale to nikt nie wbił na speca żeby nagrać głupie demko :D lepiej płakać i wyzywać. A do czasu jak nie macie takiego demka to albo się ogarniecie to tu jest pk w regulaminie jak by ktoś nie widział "bezpodstawnego wyzywania graczy od oszustów bez dowodów" Poczdam 1 Link to post Share on other sites
Super Admin GandalfBialy 328 Posted June 2 Super Admin Report Share Posted June 2 Bez dowodów z biednym wycinkiem z konsoli jest chuja warta. Postaraj się bardziej następnym razem. //CL Link to post Share on other sites
Super Admin GandalfBialy 328 Posted June 2 Super Admin Report Share Posted June 2 Temat został zamknięty przez moderatora. Jeśli nie zgadzasz się z tą decyzja zaraportuj ten post. Pozdrawiamy, Ekipa Pochylnia.pl Link to post Share on other sites
Recommended Posts