timariusz 4 Posted September 23 Report Share Posted September 23 Admin o nicku "¢" codziennie gra na wh. Często osiąga staty 30:3. Dał mi dwa bany za wyzywanie od czitów. Wstawiam linki do filmów. Nie są to jakieś wybiórcze akcje z jego udziałem tylko runda jedna po drugiej. Występują cięcia żeby film był jak najkrótszy. Pierwszy film z perspektywy zwykłego gracza: Drugi z załączonym wh na potrzeby udowodnienia oszustwa: PS. popieram podanie o admina gracza o nicku: SztywnyGicior ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- w załączniku spakowane pliki dem cziter.rar Link to post Share on other sites
SztywnyGicior 3 Posted September 24 Report Share Posted September 24 Już po pierwszym filmiku i kilku sekundach widać ze coś ma timariusz 1 Link to post Share on other sites
Donator Mumin. 639 Posted September 24 Donator Report Share Posted September 24 Daj czasówki (podejrzane momenty co do sekundy) to sprawdze to Link to post Share on other sites
timariusz 4 Posted September 24 Author Report Share Posted September 24 @Muminega jak mam niby Ci dać czasówki jak na demku nie ma czasów, poza tym w demku nie można przewijać, a poza tym to od kiedy Donator sie tym zajmuje heh Madziaa<3, Mumin. and adicss 2 1 Link to post Share on other sites
Donator Mumin. 639 Posted September 24 Donator Report Share Posted September 24 Godzinę temu, timariusz napisał: @Muminega jak mam niby Ci dać czasówki jak na demku nie ma czasów, poza tym w demku nie można przewijać, a poza tym to od kiedy Donator sie tym zajmuje heh co Ty gadasz, jak sie demka nie da przewijać XDDDDDDDDD Jak ja tego nie obejrzę to nikt tego nie zrobi, więc nie marudź Link to post Share on other sites
timariusz 4 Posted September 24 Author Report Share Posted September 24 1 godzinę temu, Mumineg napisał: co Ty gadasz, jak sie demka nie da przewijać XDDDDDDDDD Jak ja tego nie obejrzę to nikt tego nie zrobi, więc nie marudź no to czyli nikt tego nie zrobi heh Link to post Share on other sites
Super Admin GandalfBialy 328 Posted September 25 Super Admin Report Share Posted September 25 @timariusz jak już chcesz składać skargę to zrób to porządnie, a nie na odpierdol. Masz 24h na wstawienie podejrzanych czasów z dema, które dodałeś jako załącznik, albo skargę zamykam z powodu braku dowodów, czas start. Link to post Share on other sites
timariusz 4 Posted September 25 Author Report Share Posted September 25 Godzinę temu, GandalfBialy napisał: @timariusz jak już chcesz składać skargę to zrób to porządnie, a nie na odpierdol. Masz 24h na wstawienie podejrzanych czasów z dema, które dodałeś jako załącznik, albo skargę zamykam z powodu braku dowodów, czas start. 1.dem - 16:14, wycelowany cały czas w gracza mierząc w niego przez ściane 2.dem - 4:24, wbiega nie upewniając sie nawet czy z trupa nikt nie wychodzi, wpatrując sie w ściane po chwili już wie że pojawiło sie dwóch graczy w których od razu jest wycelowany 3.dem - 19:56, wybiega i od razu wie że gracz jest na skrzynkach 4.dem - 5:54, rozgląda sie kilka razy prawo lewo dokładnie wiedząc z kąd gracze będą szli 5.dem - 9:46, dokładnie wie kiedy gracz zaczyna wbiegać, nie mógłby nawet tego usłyszeć bo w tym czasie wybuchł granat 5.dem - 10:23, zobaczył przez podłogę że idzie gracz, od razu zaczął sie patrzeć w lewą stronę i czekał aż gracz sie pojawi 6.dem - 17:07, dokładnie wie że gracz jest za drzwiami i czeka aż wyjdzie po czym biegnie na gale i nagle cofa sie bo zobaczył przez ściane że pojawił sie drugi gracz Link to post Share on other sites
Super Admin GandalfBialy 328 Posted September 25 Super Admin Report Share Posted September 25 @timariusz Ty chyba sobie człowieku jaja robisz, 6 demek i w każdym AŻ 1 (słownie: jedna) podejrzana akcja? Skomentuje to tylko w jeden sposób: xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Idź z siebie robić pajaca gdzie indziej. Link to post Share on other sites
Super Admin GandalfBialy 328 Posted September 25 Super Admin Report Share Posted September 25 Temat został zamknięty przez moderatora. Jeśli nie zgadzasz się z tą decyzja zaraportuj ten post. Pozdrawiamy, Ekipa Pochylnia.pl Link to post Share on other sites
Recommended Posts