King2 0 Posted October 7 Report Share Posted October 7 Dał mi 3 raz bana za nic naprawde nie chce mi sie powoli. nick King2 Powod: Ab (ja nawet nie wiem co to znaczy po nie pamietam xddd) Link to post Share on other sites
Opiekun GO MOD Szczery 49 Posted October 7 Opiekun GO MOD Report Share Posted October 7 aktywny ban, pewnie dostałeś jakiegoś Kicka i bez sprawdzenia konsoli dołączyłeś ponownie na serwer Link to post Share on other sites
Super Admin GandalfBialy 328 Posted October 8 Super Admin Report Share Posted October 8 Chuja, a nie degrad cwelu. 30.09 pierwszy ban za czitowanie 01.10 wejście na serwer mając aktywnego bana na innym ip 07.10 drugie wejście na serwer z ww. powodem W dużym skrócie, możesz wypierdalać. King2 1 Link to post Share on other sites
Super Admin GandalfBialy 328 Posted October 8 Super Admin Report Share Posted October 8 Temat został zamknięty przez moderatora. Jeśli nie zgadzasz się z tą decyzja zaraportuj ten post. Pozdrawiamy, Ekipa Pochylnia.pl Link to post Share on other sites
Recommended Posts