Simple Posted July 1 #565626 Report Posted July 1 Nick na serwerze: Simple? Wiek: 35 Znajomość AMXX (0/8) : 8 Doświadczenie: DUZE Czy posiadasz grę Counter Strike 1.6 na Steam: tak i nie . Chodzi o to ze nie mam glosu w grze gdy gram steam , dziwna sytuacja . Mam nadzieje , ze razem damy rade. Czy potrafisz czytać ze zrozumieniem: Daje radę SID: Link do profilu na STEAM: Link do profilu na Game Tracker: https://www.gametracker.com/player/Simple%3F/51.77.57.46:27016/ Kontakt: PW lub nr telefonu Dlaczego właśnie Ciebie mamy wybrać? (kilka zdań o sobie): Doswiadzenie i pomoc w zarzadzaniu . Kilku letnie doswiadczenie w prowadzeniu sieci serwerow cs1.6. Teraz wracam do gry po 10 latach i chce pomoc w utrzymaniu takich serwerow jak ten cs.16
Wspierający Deus Lo VulT Posted July 2 #565630 Wspierający Report Posted July 2 Malo ost grywam ale nie widziałem Cię jeszcze na servie :/ Wiek + Amx + Gt nie powala Doświadczenie nie idzie tego sprawdzić bo nic nie zgłaszałeś Nie jestem z tych co się czepiają że admin musi mieć grę na steam ale fajnie jak ma i u działa. Jestem za okresem próbnym z racji tego że adminów jest mało Co do gry na steam zobacz które masz ustawione
Simple Posted July 3 Author #565632 Report Posted July 3 18 godzin temu, Deus Lo VulT napisał: Malo ost grywam ale nie widziałem Cię jeszcze na servie :/ Wiek + Amx + Gt nie powala Doświadczenie nie idzie tego sprawdzić bo nic nie zgłaszałeś Nie jestem z tych co się czepiają że admin musi mieć grę na steam ale fajnie jak ma i u działa. Jestem za okresem próbnym z racji tego że adminów jest mało Co do gry na steam zobacz które masz ustawione Jesteś najlepszy ! teraz działa ! Ja tyle razy kombinowałem i była d*pa blada . steam ID : STEAM_0:1:400390878 doświadczenie - zgadzam się z Toba w 100% na dodatek , ze jestesmy tylko w sieci nie da się tego zweryfikować . Czas pokaże oczywiście .
Administrator aquax Posted 20 hours ago #565636 Administrator Report Posted 20 hours ago Twoje podanie zostało przyjęte, gratulujemy! W celu dopełnienia formalności zgłoś się do Opiekuna Serwera. Pozdrawiamy Administracja Pochylnia.pl
Recommended Posts
Top Posters In This Topic
3
1
1
Popular Days
Jul 1
1
Jul 2
1
Jul 3
1