Skocz do zawartości

Co bys zmieni??/chcia?? na serwerze?

syner19

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 71
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najczęściej odpowiadający w tym temacie

Te propozycje co podalam sa tylko wstepne, mozna cos zmienic itd. Jezeli na piatek nie chcecie wg to moze chociaz ten killday? syner19 co o tym sadzisz?

I moze jakas ankietke mozna by dac : czy wolisz reputacje czy gangi?

Jezeli by wyszlo ze gangi, to mozna by wtedy pozmieniac troszke sklep za dolary. Sadze ze na jb powinny wejsc wieksze zmiany bo jedna rzecz zmieniona nagle nie przyciagnie graczy.

Dowalilabym jednym pomyslem ale za bardzo mnie shejtujecie wiec sobie odpuszcze =)

narazie wgralem udoskonalony /mecz

i zabawe kaczki

Reszta potem :)

Panie i Panowie na nasz serwer zawita??o zombi day :D

DO sklepiku dodana opcja "superhero" 

Jest to droga inwestycja ale macie za to 5000hp :)

Jest t oopcja dla ct, dla tt za 119 reputacji jest opcja kupienia naraz PP, kamizelki, deagla z 7nabojami, zestaw granatow.

Mi??ych buntow ^.^

Wgra??em nowe RS, nie czepiac sie ??e sa takie a nie inne, byl temat gdzie mogli??cie dac propozycje, ale nie wykorzystali??cie szansy :)

06.04.2015

Zbijak zawita?? na serwer, mi??ego grania :)

Aktualizacja:

Macie teraz 6 stron czapek :D

Bambus z tymi podaniami to nie wyjdzie, nie kazdy od razu poleci na forum a graczy i tak mamy malo to nie obciazajmy ich..

Ja jestem za wprowadzeniem straznika:

Kick

Pisanie na hud

Przezucanie do tt TYLKO.

I tyle, a osoba ubiegajaca sie o adma powinna miec wczesniej straznika z nie krotszym niz 3 tyg doswiadczeniem.

Na jb powoli robi sie to co kiedys, dzis na 10 (?) Graczy tylko 3 osoby nie mialy admina z tym HLTV. Wiec moze opiekun zrobi kazdemu adminowi test z regulaminu tego co jest na forum i zasad jb ktore NIE sa spisane a takowe obowiazuja. Znam pare osob co mialo/ma adma a nie do konca ogarnia zasady.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...