CoPePoPeP Napisano 12 Maja 2015 #429794 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Maja 2015 Nick na serwerze:SprinTWiek:16Znajomo?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BloodyAlien Napisano 12 Maja 2015 #429799 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Maja 2015 sory ze sie wypowiadam bo to nie moj dzial ale mam nadzieje ze mnie nie skarcicie :) 1. 5 h dziennie grasz ? ale Twojego nicku w gt nie ma wogole 2. te co podales konto steam jest od 7 maja i do tego bez gry cs 3 . konto do podania na serwerze na ktorym w ogole nie grales 4. niech ktos zamknie ten temat :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boguski Napisano 12 Maja 2015 #429801 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Maja 2015 Poniewa?? na serwerze jest ma??o admin??w ja bede zawsze rano aktywny A ja mu wie??e i jezdem na tag.Ogulnie mysile ,rze bedzie dobrym administratorotrem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anexx Napisano 12 Maja 2015 #429802 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Maja 2015 Wez czlowieku sie ogarnij. Sklsdasz podanie a ja Cie nawet nie widzialem na serwie ani razu. Adminow jest malo ? No chyba nie jest okolo 7 wiec wystarczajaco.Podanie malo ogarniete. I moze jeszcze powiedz ze te 5h grasz na JB. I te twoje doswiadczenie ;D Sk??adasz podanie a nie wiesz,ze skala amx jest od 0 , do 8. No i jeszcze konto do tego za??o??one na te podanie specjalnie. My??l Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JOO Napisano 12 Maja 2015 #429806 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Maja 2015 Temat zosta?? zamkni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi