Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Tw??j nick:Szybkostrzelny 
Nick admina: Musiek chyba
Mapa:de_dust2
Opis sytuacji:Dostalem bana za AB ale nie bardzo wiem o co z nim chodzi
Link do dowod??w (opcjonalnie):Wyciag z amx_bans

Szczeg????y bana   Nick Szybkostrzelny Adres IP Ukryty Typ Bana IP Pow??d Bana Czitujesz Wykonano 19.05.2015 - 18:08:40 Wygasa Nie okre??lono Zbanowny przez Menel Zbanowany na Stron

IP/SteamID:

Szczeg????y bana   Nick Szybkostrzelny Adres IP Ukryty Typ Bana IP Pow??d Bana aktywny Wykonano 19.05.2015 - 20:16:22 Wygasa Nie okre??lono Zbanowny przez Aj loff ^ ^ Zbanowany na Pochylnia.pl [NOWY ProCoD 80001] [COD MOD] @ Zabijaka.pl (de_dust2)
19.05.2015 Szybkostrzelny Menel Czitujesz Na zawsze czerwony.pngpage.png

Steam_ID 

# 6 "Szybkostrzelny" 940 STEAM_ID_LAN   0 00:16   20    

No ale przeciez nie zostalem zbanowany na zadnym serwerze gram od niedawna i wczoraj wykupilem wieczorem premke 

A poza tym czemu tam pisze :

Zbanowany na Strona

Skoro dostalem bana za WH to gdzie to sa ssy dla mnie ktore moglbym wstawic na strone? bo cos tu jest nie tak z administracja w takim razie :) jezeli ktos ma WH to sie chyba ssy robi a nie daje bana bez dowodow ^_-

Co ty czlowieku sobie wkrecasz za akcje co wywnioskowales z demka ze mam wh to troszke smieszne i zalosne naprawde az szkoda czytac tak naprawde co ty mowisz jezeli ktos ma wh to chyba robi mu sie ssy zeby mial jakis dowod na odwolanie sie od bana a ja nie bede tracil 11.07 tylko dlatego ze ty sobie wymysliles ze ja gram na wh przyjrzyj sie na demku a nie banujesz tylko dlatego ze znasz PanBye (y)
Jakos srednio widac zebym tam mial wh ;) http://pochylnia.pl/topic/101747-aim-wh/

No tak srednio bym powiedzial kolego ;) poniewaz zawsze tam patrze i byla to u mnie norma ;) Wiec nie mam zbytnio co tlumaczyc jak mam ci udowodnic ze wh nie mam gdyby byl ktos inteligentny to przypilnowal by mnie i zrobil mi ssy a z takiego demka to szczerze mozna gowno wywnioskowac :) 
Wszedlem na aktywnym banie poniewaz nie bylem swiadom tego ze mam bana poniewaz nie gralem na wh a wejsc na serwer normalnie moglem wiec nie wiem w czym problem ;)
Poza tym IP zmienia mi sie po 12h codziennie o godzinie 23 wiec jest to malo mozliwe ze wszedlbym na aktywnym banie :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...