Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Tw??j nick: oporowy-szymek
Nick admina: upalony_1916

Mapa: aim_dgl
Opis sytuacji: szczerze nie pamietam ;)
Link do dowod??w (opcjonalnie): brak
IP/SteamID:

Steam_0:1:87746743

Witam ;) 

Sprawa wyglada nastepujaco kiedys gralem u was przez dosc dlugi okres lecz ktoregos dnia moim pechem bylo ze zainstalowalem windowsa 7 i wszedlem na serwer ustawiac sobie wszystkie rarytaski typu rate itp

i jak juz to ustawilem wszystko zaczalem sobie grac i admin zrobil mi screny ktore nie zapiasaly mi sie poniewaz nie bylem swiadomy tego ze trzeba ustawiac jakas zgodnosc w steam i cs aby wszystko ladnie pieknie gralo i napisalem odwolanie ktore zostalo rozpatrzone negatywnie wiadmo admini pisalei " ta pewnie odpal i pisze jak kazdy ze ss nie ma " lecz to nie bylo z mojej winy przegladalem fora wszystkie jakie byly dostepne szukalem ale nie uszlo tego znalezc i chcial bym prosic po prostu o jeszcze jedna szanse mozecie mnie kontrolowac sprawdzac robic ss poniewaz zawsze gralem czysto i nie torelowalem odpalow a tu nagle taka sytuacja zreszta mozecie sprawdzic na banid ze tylko i wylacznie u was mam bana i troszke mi to przeszkadza ;/  

ps . zalezy mi na tym ub poniewaz to jedyny serwer aim/hs na ktorym siedza admini i nie ma odpalow i abrdzo przyjemna atmosfera ;) dziekuje slicznie za rozpatrzenie tej prosby ;)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...