oporowy-szymek Napisano 28 Czerwca 2015 #433754 Zgłoś Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2015 Tw??j nick: oporowy-szymekNick admina: upalony_1916 Mapa: aim_dglOpis sytuacji: szczerze nie pamietam ;)Link do dowod??w (opcjonalnie): brakIP/SteamID: Steam_0:1:87746743 Witam ;) Sprawa wyglada nastepujaco kiedys gralem u was przez dosc dlugi okres lecz ktoregos dnia moim pechem bylo ze zainstalowalem windowsa 7 i wszedlem na serwer ustawiac sobie wszystkie rarytaski typu rate itp i jak juz to ustawilem wszystko zaczalem sobie grac i admin zrobil mi screny ktore nie zapiasaly mi sie poniewaz nie bylem swiadomy tego ze trzeba ustawiac jakas zgodnosc w steam i cs aby wszystko ladnie pieknie gralo i napisalem odwolanie ktore zostalo rozpatrzone negatywnie wiadmo admini pisalei " ta pewnie odpal i pisze jak kazdy ze ss nie ma " lecz to nie bylo z mojej winy przegladalem fora wszystkie jakie byly dostepne szukalem ale nie uszlo tego znalezc i chcial bym prosic po prostu o jeszcze jedna szanse mozecie mnie kontrolowac sprawdzac robic ss poniewaz zawsze gralem czysto i nie torelowalem odpalow a tu nagle taka sytuacja zreszta mozecie sprawdzic na banid ze tylko i wylacznie u was mam bana i troszke mi to przeszkadza ;/ ps . zalezy mi na tym ub poniewaz to jedyny serwer aim/hs na ktorym siedza admini i nie ma odpalow i abrdzo przyjemna atmosfera ;) dziekuje slicznie za rozpatrzenie tej prosby ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dmitri Napisano 28 Czerwca 2015 #433755 Zgłoś Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2015 Temat zosta?? zamkni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
max337 Napisano 28 Czerwca 2015 Weteran #433759 Zgłoś Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2015 Automatyczna wiadomo?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi