eSeM Napisano 4 Sierpnia 2015 #435952 Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2015 Tw??j nick: |M M| eSeMNick admina: NetzMapa: dd2Opis sytuacji: Nie wiem z jakiej paki ale dosta??em ssy, a wcze??niej poda??em mu typa co odpalony ale mia?? w to wylane. No c???? jego sprawa. Niech popatrzy ch??opak troch Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
netz Napisano 4 Sierpnia 2015 #435953 Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2015 Chlopcze nikt nie byl wczesniej odpalony to popierwsze za nim wszedlem moze wczesniej nie wiem nie bylo mnie po drugie twoje ciagle rs pozniej sprawdzanie vipa i do tego nawalnie przez skrzynke gdy napewno nie mogles wiedziec ze ktos tam jest i nie mow ze runde 2 bo patrze co chwile tylko ty o tym nie wiesz po drugie co placzesz jestes czysty wrzuc screeny i ub . Gdy sa podejrzenia moge kazdemu zrobic screnny po 3 dalem juz tu troche banow i ty jestes 1 co placze wiec prosze zbastuj kolego a to ze grasz caly czas to nie znaczy ze kiedys mozesz sie pobawic naprzyklad na wh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eSeM Napisano 4 Sierpnia 2015 Autor #435955 Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2015 Bo nikt si Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
max337 Napisano 4 Sierpnia 2015 Weteran #435957 Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2015 Temat zosta?? zamkni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi