NadWiaderownik Napisano 1 Października 2015 #438825 Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Października 2015 Witam, dostalem bana za pisanie o ludziach uzywajacych boty "czitujacych" na say. Natomiast jest jedno ale bo ja nie napisalem cos w stylu koles ma wh, jedzie na bocie, bot, itp. Ja napisalem tylko denerwujac sie gdy koles mnie zabil mnie zza sciany " odpale". Slowo to moze miec wiele znaczen, admin dajacy bana "mogl przypuscic" ze napisalem o bocie ale kazdy mogl to zinterpetowac inaczej. Nie napisalem tego wprost wiec moim zdaniem jest to troche zaskakujace. Prosilbym o szybka pomoc. Dzieki <# Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Menel Napisano 1 Października 2015 #438835 Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Października 2015 Jakie?? dowody admina na win Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NadWiaderownik Napisano 1 Października 2015 Autor #438837 Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Października 2015 Dowody admina na win Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EnergY Napisano 1 Października 2015 #438838 Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Października 2015 http://www64.zippyshare.com/v/uXGWCs6C/file.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Menel Napisano 1 Października 2015 #438842 Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Października 2015 Temat zosta?? zamkni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator VisTeR.' Napisano 1 Października 2015 #438853 Administrator Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Października 2015 Automatyczna wiadomo?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi