w0w127 Napisano 27 Października 2015 #440936 Zgłoś Udostępnij Napisano 27 Października 2015 Tw??j nick:w0wNick admina:Magik.Mapa:de_eldoradoOpis sytuacji:napisa??em dla ajaj ??e mam wh a admin mi da?? bana perm a w folderze nei ma screen??w wi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BloodyAlien Napisano 27 Października 2015 #440937 Zgłoś Udostępnij Napisano 27 Października 2015 ja mam ss to Ty tez musisz miec wstawiam swoje jako dowod ze zostaly zrobione http://www.speedyshare.com/yajyZ/ss-wow.rar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skip3r Napisano 27 Października 2015 #440939 Zgłoś Udostępnij Napisano 27 Października 2015 Nazwy ss'ow: HalfLife00.tga, HalfLife01.tga itd. Screeny nie moga byc w zaden sposob przerabiane i musza byc spakowane w paczke rar oraz wstawione na hosting typu speedyshare.com. Masz czas do jutra, zeby wstawic SS'y Szukaj tutaj:W przypadku wersji Non Steam, lokalizacja plik??w to: \Valve\cstrike lub cstrike_polishW przypadku wersji Steam, lokalizacja plik??w to: \Steam\steamapps\common\Half-Life\cstrike lub cstrike_polish Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bambus Napisano 28 Października 2015 #440968 Zgłoś Udostępnij Napisano 28 Października 2015 <strong class='bbc'>Temat zosta?? zamkni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Metalpunkt Napisano 28 Października 2015 Użytkownik #440972 Zgłoś Udostępnij Napisano 28 Października 2015 TEMAT OTWIERAM Gracz na wrzucenie fotek ma 10 godzin, a nie 8. Dodatkowo temat za??o??y?? wczoraj wieczorem , dzisiaj szko??a/praca wi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi