Sedki Napisano 4 Listopada 2015 #441777 Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Listopada 2015 Tw??j nick:SedkiNick admina:Wh w prawym oku (chyba) lub skip3rMapa:de_nuke_rareaOpis sytuacji: Admin kr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Metalpunkt Napisano 4 Listopada 2015 Użytkownik #441779 Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Listopada 2015 Wi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skip3r Napisano 4 Listopada 2015 #441782 Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Listopada 2015 Admin Wh w prawym oku posiada demko i niebawem je wstawi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WyHacz Napisano 4 Listopada 2015 Użytkownik #441785 Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Listopada 2015 Demko zaraz bedzie jak edytuje post. Bo strona zippyshare.com odmawia wsp????pracy :D Sedki demko moglo trwac troche d??u??ej ale za wczesnie wylaczylem. Tak jak nadole. Jesli ban nie jest s??uszny to przepraszam i prosze o odbanowanie gracza Na demku widac jak Ci celownik lata. Moze nie lata tak strasznie no ale. Na kompie nie mam jak odtworzy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sedki Napisano 4 Listopada 2015 Autor #441789 Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Listopada 2015 Ch Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WyHacz Napisano 4 Listopada 2015 Użytkownik #441790 Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Listopada 2015 Sedki nie wiem jak bys gral i ile ale celownik nie moze tak latac. To nie mo??liwe. No ale dobra. Kto wie czy k??amiesz czy m??wisz prawde. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sedki Napisano 4 Listopada 2015 Autor #441791 Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Listopada 2015 Wiem co m??wi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WyHacz Napisano 4 Listopada 2015 Użytkownik #441794 Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Listopada 2015 Dobra. Czekamy na wypowiedz reszty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KliMeeK Napisano 4 Listopada 2015 Użytkownik #441809 Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Listopada 2015 Jedna runda to malo, ale to wystarczylo. To nie jest ' trenowany aim', to byly zwykle przeskoki celownika, nie poruszanie. Do tego zanim wyszedl z hangaru pomyslal " A co tam, wybiegne juz wcelowany " i mierzyl idealnie przez kilka chwil az do wyjscia :) Jak dla mnie jakis triggerek + moze jakies wall. PS: WyHacz, rob dluzsze demka, przynajmniej tak z 3 rundy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GIMBAZA Napisano 4 Listopada 2015 #441810 Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Listopada 2015 Czekamy na wypowied?? s@, bo mi demo nie odpala. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Metalpunkt Napisano 5 Listopada 2015 Użytkownik #441820 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Listopada 2015 Po cholere tyle zb Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi