Dere Napisano 18 Grudnia 2011 Użytkownik #55994 Zgłoś Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2011 dostalem bana od ciebie za "czitowanie" niegra??em na niczym a tak pozatym od tego sa chyba Ss'y o co ci chodzi? Czy moge wiedziec. [AMXBans] Zbanowany przez Admina: RR [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.Pochylnia.pl [AMXBans] Powod: 'Czitujesz' [AMXBans] Dlugosc bana: 'permanentnie' [AMXBans] Twoj SteamID: 'STEAM_ID_LAN' [AMXBans] Twoje IP: '77.255.30.101' [AMXBans] =============================================== Kicked by Console: Zostales ZBANOWANY. Sprawdz swoja Konsole. Kicked : Zostales ZBANOWANY. Sprawdz swoja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MeeT_YoU Napisano 18 Grudnia 2011 #55993 Zgłoś Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2011 Ty jeste?? ??mieszny zosta??e?? banowany wielokrotnie Wcze??niej dosta??e?? od innego administratora za czitowanie ode mnie mia??e?? z 10 razy aktywnego temat do zamkni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dere Napisano 18 Grudnia 2011 Użytkownik Autor #55991 Zgłoś Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2011 Wojciech od niego dostalem bana za niewykonywanie cel??w mapy a ty piszesz czitowanie ogarnij koles po 2 odczeka??em 4h weszlem i dost??em perma za aktywnego wkurwi??em sie i niewiem o co wam chodzi . . . . .. Dlatego dzis wesz??em na server aby do ciebie napisa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MeeT_YoU Napisano 18 Grudnia 2011 #55989 Zgłoś Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2011 Tak tak zobaczymy co M3ntos powie Ja swoje wiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M3ntos Napisano 18 Grudnia 2011 #55983 Zgłoś Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2011 Ty go zbanowa??e?? za czitowanie RR demko wrzu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MeeT_YoU Napisano 18 Grudnia 2011 #55981 Zgłoś Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2011 Nie mam demko z DeRe 1.Nie zapisywa??y mi si Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sweeper Napisano 18 Grudnia 2011 #55910 Zgłoś Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2011 brak demka, unban /cl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi