Maxior Napisano 14 Listopada 2015 #442824 Zgłoś Udostępnij Napisano 14 Listopada 2015 Tw??j nick:MaxiorNick admina:Krup3kMapa:de_infernoOpis sytuacji:typ strzelil przedemna w typa i poleciala krew z przeciwnej druzyny osoby ktora kampila to ja z scouta dobilem a krup3k dal mi bana za nic.. Link do dowod??w (opcjonalnie):nie moge dac demka poniewaz hltv jak otwieram to strona glowna sie otwiera IP/SteamID: [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You have been banned from this Server by Admin Krup3k. [AMXBans] You are permanently banned. [AMXBans] Banned Nickname : Maxior [AMXBans] Reason : ' ssy na pochylnia.pl ' [AMXBans] You can complain about your ban @ Pijemy-Rozrabiamy.pl [AMXBans] Your SteamID : ' STEAM_3 : 0 : 855492936 ' [AMXBans] Your IP : ' 188.47.62.238 ' [AMXBans] =============================================== Kicked : You are BANNED. Check your I jest jeden plus nie zrobil mi krup3k ss tylko odrazu mi perma dal..+ nie chcialbym stracic premek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GIMBAZA Napisano 15 Listopada 2015 #442848 Zgłoś Udostępnij Napisano 15 Listopada 2015 To mo??e admin si Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator VisTeR.' Napisano 15 Listopada 2015 #442853 Administrator Zgłoś Udostępnij Napisano 15 Listopada 2015 Temat zosta?? zamkni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi