GramyTutaj Napisano 2 Grudnia 2015 #444745 Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2015 Tw??j nick: *-._.-*FuriaT*-._.-*Nick admina: Cyganskie nasienieMapa: westwoodOpis sytuacji: admin zrobil mi 1 ss po mojej smierci .. cos nie dokonca mu wyszla ta akcja z ss Link do pobrania Screenshot??w: http://speedy.sh/b7csE/de-westwood0005.bmpIP/SteamID: 84.205.3.147 ******************************************************** ** Admin "Cyganskie nasienie" z powodu podejrzen o oszustwo zrobil Ci screeny ** ** Screeny znajdziesz w katalogu cstrike/cstrike_polish ** ** Ich nazwa to: halflife00,halflife01 itd. w rozszerzeniu .tga ** ** W celu odbanowania koniecznie wrzuc je jak najszybciej na Pochylnia.pl ** ******************************************************** Wrote HalfLife12.tga ganifiaziomalek (RADIO): Fire in the hole! ** wstaw foty na Pochylnia.pl player "*-._.-*FuriaT*-._.-*" admin "Cyganskie nasienie" ** [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You have been banned from this Server! [AMXBans] You can complain about your ban @ Pochylnia.pl [AMXBans] Reason: 'wrzuc screeny na Pochylnia.pl' [AMXBans] Duration: 'permanently' [AMXBans] Your SteamID: 'STEAM_2:0:1878486341' [AMXBans] Your IP: '84.205.3.147' [AMXBans] =============================================== egsh killed Spirt with aug Kicked by Console: You are BANNED. Check your console. Kicked : You are BANNED. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bambus Napisano 2 Grudnia 2015 #444747 Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2015 SS??w ma by Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GramyTutaj Napisano 2 Grudnia 2015 Autor #444752 Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2015 Ja w cstrike od was mam tylko jeden ss , niech admin banujacy wejdzie tu i sie wytlumaczy.\ A jak nie to niech H@ sprawdzi logi czy cos .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Risk Napisano 2 Grudnia 2015 #444755 Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2015 Zaraz wr??c Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DoMAR Napisano 2 Grudnia 2015 #444763 Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2015 Admin wstawi?? 5 ss wi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bambus Napisano 3 Grudnia 2015 #444855 Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2015 <p class='bbc_center'><strong class='bbc'>***Wiadomo?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi