Skocz do zawartości

dzienioxd

Astronauta

Rekomendowane odpowiedzi

Tw??j nick:dzienioxd
Nick admina:ROSE
Mapa:DD2
Opis sytuacji:admin zbanowal mnie odrazu po wejsciu na serwer gdzy zabilem go rakietami 5 razy z rzedu!!! zdenerwowal sie i ban pernament!!! Nie zrobil ani ss_ow ani demka nwm co to za admina!!!:(
Link do dowod??w (opcjonalnie):brak dowodow
IP/SteamID:213 STEAM_0:0:584191745   0 00:07  316    0

to co z moim ub pls szybko chcialbym pograc bo serwer jest bardzo fajny i chialbym pograc pls o szybkie ub!!!!:)

Mam pomysl opisze wam caala historie!!!       Kiedy gralem na codmodzie 601lvl nabilem sobie max lvl wichurka i cos sie stalo z moim kontem. Chcialem aby soul przeniosl mi lvl z nicku na nick. Prosilem go o to 1 tydzien codziennie a on mowil ze niema czasu. Zdenerwowal sie na mnie i dal mi perma ale za co to nwm bardzo lubielm ten serwer i lubielm na nim grac byli fajni gracze i admini. Soul to spoko koles ale z permem to przegial wlepil mi go za byle co chialbym dostac ub bardzo. Jezeli mi niewiezycie to pokaze wam moje rozmowy z soulem. Jezeli jest taka mozliwosc to prosze o ub bo chialbym pograc. Przysiegam ze nigdy nie gralem na zadnych cheatach aimie ani wh ani nic prosze was pomozcie mi !!! :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...