G L U C H Y Napisano 13 Grudnia 2015 #446240 Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2015 Tw??j nick:G L U C H Y Nick admina:jakcotojapro Mapa:niebylo mnie na serwerze Opis sytuacji:Gralem sobie normalnie i wkoncu wylonczylem csa poszedlem na pochylnie zobaczyc czy ktos mi czegos nienapisal po sprawdzeniu wlaczylem spowrotem csa i chcialem wejsc na pochylnie i okazalo sie ze mam bana prosil bym o unban poniewaz to byl bardzo fajny server i chcialbym kontynuowac przygode na nim Link do dowod??w (opcjonalnie):nie mam zadnych dowodow IP/SteamID:83.24.56.36 Nierozumiem tego dostalem bana za to ze (niby) nieogarnolem w byciu adminem... ehh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Risk Napisano 13 Grudnia 2015 #446243 Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2015 Mo??ecie mu da Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DoMAR Napisano 13 Grudnia 2015 #446252 Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2015 ***Wiadomo?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi