Skocz do zawartości

Niedzwiedz321

Rekomendowane odpowiedzi

Da??em 5 ss??w bo tylko tyle mam z ca??ej mojej przygody z pochylnia!

Pozatym na 1 edycji wtedy kiedy Polako gral jako polako a nie smoiking joints to mialem po prostu rodzielszczosc Cs'a mniejsza o polowe bo gram na laptopie a na tej edycji mam dokladniejszy CS mniej lagow poniewaz rodzielczosc zmienilem na wieksza. Nie posiadam wiecej ss'??w z pochylni niz te 5 w linku podanym jako 1

Pozatym niesadzisz ze tylko ty z admin??w uwazasz ze mam wh a ani SirMartin ani smoiking joints ani egsh ani RisK ani zaden admin nie banowali mnie za wh tylko TY :)

Wiec jak niemasz pewnosci powinienes sie skonsultowac z innymi adminami

PS chcesz SS'a mojego folderu csstrike?

Mozesz mnie sprawdzic na teamviver skype czy innych programach :)

Da??em 5 ss??w bo tylko tyle mam z ca??ej mojej przygody z pochylnia!

Pozatym na 1 edycji wtedy kiedy Polako gral jako polako a nie smoiking joints to mialem po prostu rodzielszczosc Cs'a mniejsza o polowe bo gram na laptopie a na tej edycji mam dokladniejszy CS mniej lagow poniewaz rodzielczosc zmienilem na wieksza. Nie posiadam wiecej ss'??w z pochylni niz te 5 w linku podanym jako 1

Pozatym niesadzisz ze tylko ty z admin??w uwazasz ze mam wh a ani SirMartin ani smoiking joints ani egsh ani RisK ani zaden admin nie banowali mnie za wh tylko TY :)

Wiec jak niemasz pewnosci powinienes sie skonsultowac z innymi adminami

PS chcesz SS'a mojego folderu csstrike?

po 1. powiedz mi jakim cudem Ty masz 5 ss ale z innych ban??w ? ;p

po 2. To ??e inni admini nie dali Ci bana nie znaczy ??e ja te?? nie dam :)

po 3. Konsultowa

Pozatym wstawilem 3 ssy z nuke i de dust z wczoraj a pozostale 2 sa z tamtej edycji

Mi sie wszystko zapisuje w csstrike

wczoraj tak wszedlem zeby wstawic ssy i mam tylko te 5 w calym foldeze (te ktore sa w linku) zadnych innych nie posiadam

a pozatym nie mozesz wywniaskowac ze z tych 3 ss??w widac ze gram czysto?

wczoraj tak wszedlem zeby wstawic ssy i mam tylko te 5 w calym foldeze (te ktore sa w linku) zadnych innych nie posiadam

a pozatym nie mozesz wywniaskowac ze z tych 3 ss??w widac ze gram czysto?

przeciez nawet z tych 3 ss??w poprawnych widac ze gram czysto!

TO S

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...