'Fizzy. Napisano 26 Grudnia 2015 #448011 Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2015 WItam was Tw??j nick:`Fizzy.Nick admina:Cyganskie nasienieMapa:De_inferno Opis sytuacji:Gram sobie normalnie i bieglem za jakims tyoem bo go widzialem i go zabijam biegne dalej i w lewym dolym rogu pisze mamy cie a potem wyskakuje zostales zbanowany,,, prosil bym o unbana poniewaz bardzo lubie ten server nigdy nie czitowalem i bylem na servie 10 w ranku kazdy mnie lubi wiec prosil bym o szybki unbanLink do dowod??w (opcjonalnie):niemam dowodow IP/SteamID:niewiem jak to moziwe ze dostalem na steam id chociarz na tym kompie niemam seama ale okej mam na swoim drugim (ip tamtego podalem w podaniu o adminka) odo ip steam ktory mam napisany w banie STEAM_3:0:290563164 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator VisTeR.' Napisano 26 Grudnia 2015 #448014 Administrator Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2015 ***Wiadomo?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi