'Fizzy. Napisano 26 Grudnia 2015 #448012 Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2015 WItam was Tw??j nick:`Fizzy.Nick admina:Cyganskie nasienieMapa:De_inferno Opis sytuacji:Gram sobie normalnie i bieglem za jakims tyoem bo go widzialem i go zabijam biegne dalej i w lewym dolym rogu pisze mamy cie a potem wyskakuje zostales zbanowany,,, prosil bym o unbana poniewaz bardzo lubie ten server nigdy nie czitowalem i bylem na servie 10 w ranku kazdy mnie lubi wiec prosil bym o szybki unbanLink do dowod??w (opcjonalnie):niemam dowodow IP/SteamID:niewiem jak to moziwe ze dostalem na steam id chociarz na tym kompie niemam seama ale okej mam na swoim drugim (ip tamtego podalem w podaniu o adminka) odo ip steam ktory mam napisany w banie STEAM_3:0:290563164 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator VisTeR.' Napisano 26 Grudnia 2015 #448015 Administrator Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2015 Dosta??e?? bana z powodem wstaw SS. Automatyczna wiadomo?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
'Fizzy. Napisano 26 Grudnia 2015 Autor #448016 Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2015 No tak dostalem ssy wiem ale jak patrze w folder cstrike to tam niemam ssow zadnych. Dlatego napisalem odwolanie ehh wiec niewiem co mam zrobic moze tak byscie mnie odbanowali Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator VisTeR.' Napisano 26 Grudnia 2015 #448017 Administrator Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2015 Prosz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi