'Fizzy. Napisano 26 Grudnia 2015 #448036 Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2015 ehh I znow ssy tak jak mowilem niezapisuja mi sie zadne ssy... Tw??j nick: `Fizzy.Nick admina:PaulinkaMapa:De_Westwood_BigOpis sytuacji:Gram sobie normalnie i widzialem jak jakis typek skacze z dachu w tak dlugie przejscie no to ja tam biegne wyskakuje strzelam na oslep i patrze a wlewym dolnym rogu mamy cie... i wstaw ssy a ze mi sie na tym kompie ssy niezapisuja wiec chcialbym szybiki ub Link do pobrania Screenshot??w: NIEMAM PONIEWAZ NIZAPISUJA MI SIE NA TYM KOMPIE.IP/SteamID:niwiem czemu mam steam id jak nawet tu steamu niemma... bo jestem na swietach u rodziny i siedze na innym kompie... Oto tak jakby moj steamid : STEAM_3:0:1513469601 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paulinka Napisano 26 Grudnia 2015 #448040 Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2015 Przykro mi Fizzy, ale dosta??e?? ju?? raz SS'y od opiekuna serwera i m??wi??e??, ??e ich nie masz wi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Risk Napisano 26 Grudnia 2015 #448042 Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2015 Naj??mieszniejsze jest to ze niby masz steam a grasz na ns.. wszystkim si Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paulinka Napisano 26 Grudnia 2015 #448043 Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2015 Naj??mieszniejsze jest to ze niby masz steam a grasz na ns.. wszystkim si Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
'Fizzy. Napisano 26 Grudnia 2015 Autor #448044 Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2015 Sciagalem nowego csa i nic niemoga mi sie zapisa3 razy sciagalem po odbanowaniu od tamtego bana i niezapisuja sie nawet w ne ie patrzylem co moze byc przyczyna ale nic wiec wszedlem na tym noi ty dalas mi banika wiec patrzylem czy mam ssy i niemam... Mam dosc tego kompa ale cuz zrobic dopiero po nowymroku bede w domku i bd mial swojego csa I kompa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paulinka Napisano 26 Grudnia 2015 #448045 Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2015 Sciagalem nowego csa i nic niemoga mi sie zapisa3 razy sciagalem po odbanowaniu od tamtego bana i niezapisuja sie nawet w ne ie patrzylem co moze byc przyczyna ale nic wiec wszedlem na tym noi ty dalas mi banika wiec patrzylem czy mam ssy i niemam... Mam dosc tego kompa ale cuz zrobic dopiero po nowymroku bede w domku i bd mial swojego csa I kompa Do tego czasu radze Ci lepiej uda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
'Fizzy. Napisano 26 Grudnia 2015 Autor #448046 Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2015 No ja podalem taki jaki mialem mpwi kompa bd moje ze steamem po nowym roku bo u rodziny w leczycach jestem Paulinkp ja niegram na wh i powiem ci ze w cstrike ssow niemam zadnych nieoszukuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DoMAR Napisano 26 Grudnia 2015 #448050 Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2015 ***Wiadomo?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi