Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

ehh 

I znow ssy tak jak mowilem niezapisuja mi sie zadne ssy... 

Tw??j nick: `Fizzy.
Nick admina:Paulinka
Mapa:De_Westwood_Big
Opis sytuacji:Gram sobie normalnie i widzialem jak jakis typek skacze z dachu w tak dlugie przejscie no to ja tam biegne wyskakuje strzelam na oslep i patrze a wlewym dolnym rogu mamy cie...  i wstaw ssy a ze mi sie na tym kompie ssy niezapisuja wiec chcialbym szybiki ub

Link do pobrania Screenshot??w: NIEMAM PONIEWAZ NIZAPISUJA MI SIE NA TYM KOMPIE.
IP/SteamID:niwiem czemu mam steam id jak nawet tu steamu niemma... bo jestem na swietach u rodziny i siedze na innym kompie... 

Oto tak jakby moj steamid :

STEAM_3:0:1513469601

Sciagalem nowego csa i nic niemoga mi sie zapisa3 razy sciagalem po odbanowaniu od tamtego bana i niezapisuja sie nawet w ne ie patrzylem co moze byc przyczyna ale nic wiec wszedlem na tym noi ty dalas mi banika wiec patrzylem czy mam ssy i niemam... Mam dosc tego kompa ale cuz zrobic dopiero po nowymroku bede w domku i bd mial swojego csa

I kompa

Sciagalem nowego csa i nic niemoga mi sie zapisa3 razy sciagalem po odbanowaniu od tamtego bana i niezapisuja sie nawet w ne ie patrzylem co moze byc przyczyna ale nic wiec wszedlem na tym noi ty dalas mi banika wiec patrzylem czy mam ssy i niemam... Mam dosc tego kompa ale cuz zrobic dopiero po nowymroku bede w domku i bd mial swojego csa

I kompa

Do tego czasu radze Ci lepiej uda

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...