xkrychax Napisano 31 Grudnia 2015 #448762 Zgłoś Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2015 Dostales dodatkowy granat! [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.Pochylnia.pl [AMXBans] Powod: 'pisanie na say masz od tego u@ ostrzegalem ' [AMXBans] Dlugosc bana: '4 godzin' [AMXBans] Twoj SteamID: 'VALVE_2:4:2115182468' [AMXBans] Twoje IP: '176.221.122.85' [AMXBans] =============================================== BudziszSieMartwy killed kazak228 with m3 MC Pr0 dropped Kicked : Zostales ZBANOWANY. Sprawdz swo o to kurde dostalem bana bo admin nie umie dac bana temu aimerowi a mi na 4 h bo pisalem na say bo na jakos nie widzial jak pisalem 2 x noi na new mapie tez pisalem chce odrazu ub i jakies wyjasnienia czy to new admin bo ja nie wiem bo krude normalnowi graczowi potrafia dac odrazu a temu co nawala na aimie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukizzz Napisano 31 Grudnia 2015 #448763 Zgłoś Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2015 Automatyczna wiadomo?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BloodyAlien Napisano 31 Grudnia 2015 #448767 Zgłoś Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2015 nie jestem new admin pisales na say zwracalem uwage wyleciales z kickiem mowilem do mikro i dalej to samo robiles przy innej osobie wiec dostales bana moim zdaniem ban sluszny poczekaj do 2016 roku moze to cie nauczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xkrychax Napisano 31 Grudnia 2015 Autor #448768 Zgłoś Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2015 Automatyczna wiadomo?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BloodyAlien Napisano 31 Grudnia 2015 #448769 Zgłoś Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2015 jebac jak jebac to poczekaj sobie do nowego roku ban sluszny bo nie pisales tego na u@ tylko say team i mialem prawo dac bana wedlug regulaminiu ostrzezenie dostales nawet mowilem do mikro a ty dalej swoje przeczytaj regulamin dziala twoj problem jak nie slyszysz bo gringo jakos slysza?? jak do niego mowilem http://pochylnia.pl/topic/46-regulamin-adminow-serwerow-counter-strike/ 7. Pisanie na say o cheaterach: ban do 4h z wcze??niejszym ostrze??eniem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xkrychax Napisano 31 Grudnia 2015 Autor #448770 Zgłoś Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2015 zamknij temat bo nie bd sie wkurwia?? pisalem ci prawie calom mape a ty gdzie nie wiem samoloty ogladales szkoda mojego pisania a pozatym kick mialem tak owszem ale nie pisalo za co itp to wiesz a kumpel tez mial kick a ja niestety na say napisalem ]][[[kurwa] to myslalem za to magik magik magik nie ladnie tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukizzz Napisano 31 Grudnia 2015 #448771 Zgłoś Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2015 ***Wiadomo?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi