koko135 Napisano 5 Stycznia 2016 #449537 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2016 Tw??j nick: M@$@KR@Nick admina: TheNaturaTMapa: cs_officeOpis sytuacji: Nigdzie nie mam tych ss'??w... Albo mam cos zje*ane, albo po prostu mi ich nie zrobiono.Link do pobrania Screenshot??w:IP/SteamID: ******************************************************** ** Admin "TheNaturaT" z powodu podejrzen o oszustwo zrobil Ci screeny ** ** Screeny znajdziesz w katalogu cstrike/cstrike_polish ** ** Ich nazwa to: halflife00,halflife01 itd. w rozszerzeniu .tga ** ** W celu odbanowania koniecznie wrzuc je jak najszybciej na Pochylnia.pl ** ************************************************** [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.Pochylnia.pl [AMXBans] Powod: 'wrzuc screeny na Pochylnia.pl' [AMXBans] Dlugosc bana: 'permanentnie' [AMXBans] Twoj SteamID: 'VALVE_2:4:1308742517' [AMXBans] Twoje IP: '83.68.95.53' [AMXBans] ======================================= Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator VisTeR.' Napisano 5 Stycznia 2016 #449539 Administrator Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2016 Nazwy screenshot??w, kt??re nale??y wstawi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koko135 Napisano 5 Stycznia 2016 Autor #449540 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2016 aha.. Czyli jesli mia??em ponad 100 ss'??w w pliku to te najprawdopodobniej mi si Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator VisTeR.' Napisano 5 Stycznia 2016 #449543 Administrator Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2016 Tak nie zapisa??y Ci si Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koko135 Napisano 5 Stycznia 2016 Autor #449544 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2016 No to zaje*iiii??cie... Jaki?? "ogarni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukizzz Napisano 5 Stycznia 2016 #449552 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2016 ***Wiadomo?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi