baliando Napisano 7 Lutego 2016 #454578 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Lutego 2016 Pisze tutaj bo nie mam gdzie , dostalem ss od admina magik , niestety nie bylo ich w pliku csstrike , csstrike polish r??wnie?? wpisywa?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BloodyAlien Napisano 7 Lutego 2016 #454580 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Lutego 2016 najpierw uzupelnij wzor Tw??j nick:Nick admina:Mapa:Opis sytuacji:Link do pobrania Screenshot??w:IP/SteamID: i szukaj w 5. Nazwy screenshot??w, kt??re nale??y wstawi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
baliando Napisano 7 Lutego 2016 Autor #454589 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Lutego 2016 WTF mam te twoje nazwy w csstrike ale to nie sa zdjecia tylko maja ikonke notatnika klikam to i nie wyswietla ssow tylko jakies za przeproszeniem z dupy opcje , ze moge wygrac program w kt??rym mam to otworzy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BloodyAlien Napisano 7 Lutego 2016 #454593 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Lutego 2016 boze widzisz i nie grzmisz bo sa w rozeszezeniu tga zeby otworzyc trzeba miec program bo w poglad obrazu itp czy tam w paint nie zobaczysz zamiast kombinowac jak je otworzyc to wstaw tutaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
baliando Napisano 7 Lutego 2016 Autor #454595 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Lutego 2016 Tw??j nick:@@@@@@@@@@@@@Nick admina:magikMapa:de trainOpis sytuacji:fsafsafasfasfasfLink do pobrania Screenshot??w:http://speedy.sh/dPrNw/ss.zipIP/SteamID:STEAM_0 : 1 : 30164943 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BloodyAlien Napisano 7 Lutego 2016 #454607 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Lutego 2016 Ty masz swoje ss wstawic a nie moje ss Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
baliando Napisano 7 Lutego 2016 Autor #454609 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Lutego 2016 wtf w csstrike mialem tylko te 5 plikow z tym , jezu co to za ss wy robicie dafuq ja sie podaje nie wiem o jakie ss tb chodzi nie dostalem ich , ss powiny byc w pliku csstrike i to powina by Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BloodyAlien Napisano 7 Lutego 2016 #454610 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Lutego 2016 dostales ss to masz je wstawic a wstawiasz moje ss ktore sa robione z widoku admina widac tez esp wstawiasz swoje ss albo nie dostajesz ub a demka nie musze rozpisywac i nie pieprz glupot ze masz moje ss w swoim folderze sciagnoles je i wstawiles czekamy na Twoje ss albo nie dostaniesz ub i nikt dla Ciebie nie bedzie robil wyjatku bo inni tez nie wstawili ss albo wstawiali jeden i nie dostawali ub czekamy na Twoje ss do 8.02.2016 do godziny 16:15 z tym czasem to i tak za duzo do godziny 20 ale to juz nie ode mnie zalezy a co ma cs go do cs 1,6 ? malo to osob czitowalo i dostawali bana na vac np na cs go a w 1,6 grali Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
baliando Napisano 7 Lutego 2016 Autor #454620 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Lutego 2016 dobra inaczej 1.podaj nazwe tych ss jak one bd sie nazywa??y bo de_train nie mam takich 2. gdzie je znajde bo w csstrike niemam ani cspolish tez Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukizzz Napisano 12 Lutego 2016 #455152 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Lutego 2016 5. Nazwy screenshot??w, kt??re nale??y wstawi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi