sie Napisano 8 Lutego 2016 #454743 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Lutego 2016 Tw??j nick: morfinka i inne dragi Nick admina : RUDY102 Mapa: de_aztec wedlug admina Opis sytuacji: BANY ZA NIC DZI?? W TYM KRAJU NAWET SPOKOJNIE POGRAC NIE MOZNA!!! Link do pobrania Screenshot??w: Nie ma ich... wyszukiwalem tez.. IP/SteamID: 46.232.133.190 (IP) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator VisTeR.' Napisano 8 Lutego 2016 #454774 Administrator Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Lutego 2016 Nazwy screenshot??w, kt??re nale??y wstawi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sie Napisano 9 Lutego 2016 Autor #454803 Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Lutego 2016 Czas mija o ile wiem jak nie odpowie w ciagu jakiegos czasu to ub + upomnienie dla admina. No i ciekawe jakie te ssy wstawi Wys??ane z mojego ALCATEL ONE TOUCH 7041D przy u??yciu Tapatalka Czas mija o ile wiem jak nie odpowie w ciagu jakiegos czasu to ub + upomnienie dla admina. No i ciekawe jakie te ssy wstawi Wys??ane z mojego ALCATEL ONE TOUCH 7041D przy u??yciu Tapatalka A ??adnych ss??w z tego serwera niema. Znam ten serwer i gram od kilku lat(ma??om przerwe zrobi??em) i nie widzialem takiego hamstwa ze za dobre staty masz bana. Prosze moderatora o zamkniecie i UB bo jestem pewien ??e ich nie wstawi (bo ich nie ma).Wys??ane z mojego ALCATEL ONE TOUCH 7041D przy u??yciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DoMAR Napisano 9 Lutego 2016 #454856 Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Lutego 2016 Brak zainteresowania ze strony admina banuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi