zabójcabotów Napisano 10 Lutego 2016 #455040 Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Lutego 2016 Witam. Bardzo du??o os??b ma jakie?? ale do mnie i pisz Cytat wielokrotny Cytuj Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Basonus:* Napisano 10 Lutego 2016 #455045 Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Lutego 2016 nuje swoje zadania a ze jakis noobek straci perk to jego problem ma cele mapy a nie ze sobie siedzi gdzies kampi ma isc do paki i tyle wiec Rudus nie przejmuj sie takim gadaniem Cytat wielokrotny Cytuj Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zabójcabotów Napisano 10 Lutego 2016 Autor #455046 Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Lutego 2016 nuje swoje zadania a ze jakis noobek straci perk to jego problem ma cele mapy a nie ze sobie siedzi gdzies kampi ma isc do paki i tyle wiec Rudus nie przejmuj sie takim gadaniem ja mam na to .... Ale nie mam ochoty s??ucha Cytat wielokrotny Cytuj Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LeBrOn #6 Napisano 10 Lutego 2016 #455060 Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Lutego 2016 Rudy spoko admin nie wiem co wy macie do tych admin??w :D, a gracze to ju?? nie powiem ??e s Cytat wielokrotny Cytuj Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi