Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Tw??j nick:N0cnyNoForm#
Nick admina:Steex
Mapa:De_Nuke cos tam
Opis sytuacji: ---
Link do pobrania Screenshot??w: Nie dostalem ssow, admin mnie zbanowal bez ssow .

Szczeg????y bana page.png Nick N0cnyNoForm# SteamID VALVE_0:4:2095008075 SteamCommunity ID 76561202150281882 Adres IP Niedost

• Użytkownik

http://www116.zippyshare.com/v/U2XQLHjX/file.html

No nie m??w ??e ich nie masz :) Na tamtych nic nie wysz??o to wstawi??e??, tu pewnie jest inaczej. Widzia??em jak gra??e??, wiesz gdzie jest przeciwnik chocia?? nie powiniene??, bo go nie s??ysza??e??, zaczynasz strzela

Ciekawe bo ich nie mam.

Admini mi 2x robili i niby wtedy nie mialem a teraz mam? Pomysl zanim napiszesz, wbiles na specta , zobaczyles ze mam wysokie staty i po minucie ssy dostalem.

W dodatku na poczatku pisalo ze mam ssy robione bo bylo widac, a nie zbanowalo mnie , po minucie dopiero da??e?? mi perma SAM.

Wiec ja nadal zostaje przy swoim.

Ciekawe bo ich nie mam.

Admini mi 2x robili i niby wtedy nie mialem a teraz mam? Pomysl zanim napiszesz, wbiles na specta , zobaczyles ze mam wysokie staty i po minucie ssy dostalem.

W dodatku na poczatku pisalo ze mam ssy robione bo bylo widac, a nie zbanowalo mnie , po minucie dopiero da??e?? mi perma SAM.

Wiec ja nadal zostaje przy swoim.

PS.

Jak pisa??em predzej, fakt widzialem ze mam ssy robione bo by?? napis, ale nic sie nie stalo, gra??em dalej i po minucie, nawet mniej perma dosta??em .

Wiec nie mam poj

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...