Truskawkowa. Napisano 19 Lutego 2016 #456720 Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Lutego 2016 Tw??j nick:Truskawkowa. Nick admina:Virus. Mapa:de_westwood Opis sytuacji:wchodze sobie na mape, bo prosil mnie jeden z graczy zebym kogos sprawdzila.. Byl virus zaczal mowic, ze jestem "lizo dup" bo napislam notke u Ana i nie pisal mi tego na u@ tylko normalnie na say zeby wszyscy widzieli, powiedzialam mu ze mnie denerwuje juz jego zachowanie i ze ma bol dupy.. Zaczal wypominac akcje z bambusem, bo mnie bambus o cos prosil. Wkurzylam sie i powiedzialam ze jestem "zjeb**" i dal mi banan hahah no kurde to jest admin? banuje swoich na dodatek? smieszne. To co dzieje sie na forum to nie znaczy ze dolacze do team Mirus i Virusek. No nie nie nieee nigdy. Prosz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirek Napisano 19 Lutego 2016 #456728 Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Lutego 2016 Mnie w to nie mieszaj, nie spinam do cb ani na serwerze, ani na forum tak??e sobie daruj :> Ps. Skoro nazwa??a?? go zjebem, to pow??d bana poprawny. Pozatym wypada??oby przedstawi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truskawkowa. Napisano 19 Lutego 2016 Autor #456733 Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Lutego 2016 idz do swojego przyjaciela viruska.. Siedze na tym serwerze od 9:30... Robie od rana robote za wiekszosc adminow i on mnie banuje???? Tak a on od Lizo dup moze mnie wyzywac? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
*MiyaGu* Napisano 19 Lutego 2016 #456737 Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Lutego 2016 <p class='bbc_center'><strong class='bbc'>***Wiadomo?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi