Xeonixx Napisano 24 Lutego 2016 #457508 Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Lutego 2016 Nick na serwerze: XeonixxWiek: 17 Znajomo?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mr.Weed Napisano 24 Lutego 2016 #457514 Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Lutego 2016 Grasz na serwerze od 33h, masz ma??o post??w na forum, jeste?? ??wie??y na serwerze, 1 raz Ci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BloodyAlien Napisano 24 Lutego 2016 #457516 Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Lutego 2016 17 lat i grasz poznym wieczorem ? tylko w ferie bo jak widze jestes z pomorskiego po za tym nie spelniasz wymagan pierwszy raz Cie wczoraj widzialem na serwerze a gram duzo a jak bedzie po feriach tez bedziesz gral o 1 w nocy jak rano do szkoly ? jestem na nie adminow jest narazie wystarczajaco duzo spe??nij wymagania pograj wiecej daj sie poznac bo jak na razie to siedzisz w cieniu ode mnie NIE :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xeonixx Napisano 24 Lutego 2016 Autor #457522 Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Lutego 2016 17 lat i grasz poznym wieczorem ? tylko w ferie bo jak widze jestes z pomorskiego po za tym nie spelniasz wymagan pierwszy raz Cie wczoraj widzialem na serwerze a gram duzo a jak bedzie po feriach tez bedziesz gral o 1 w nocy jak rano do szkoly ? jestem na nie adminow jest narazie wystarczajaco duzo Widzisz, jednak gram, niewa??ne czy mam szko?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
`FreE_FraG';# Napisano 24 Lutego 2016 #457526 Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Lutego 2016 Hmmmmmm... NEUTRAL z lekkim przechyleniem na TAK. / zg??asza na u@ i steam / nie spina / da si Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aragorn Napisano 24 Lutego 2016 #457532 Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Lutego 2016 Grasz na serwerze od tygodnia. Troch Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi