Zerek Napisano 24 Lutego 2016 #457625 Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Lutego 2016 Tw??j nick:ZerekNick admina:BloodyAlienMapa:de_officeOpis sytuacji: Gra??em sobie na serwerze nagle jeden gracz zacz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BloodyAlien Napisano 24 Lutego 2016 #457626 Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Lutego 2016 ss sa dobrze zrobione bo ja mam tylko nie potrafisz znalezc mam tu admina dwa lata na dowod wstawiam swoje ze zostaly zrobione ja mam to i ty tez masz Tylko ze jak nie umiesz szukac to nie mow ze admin nie umie zrobic bo ty nie potrafisz znalezc ich i nie obwiniaj admina tylko siebie http://www57.zippyshare.com/v/j6yRJg4z/file.html 5. Nazwy screenshot??w, kt??re nale??y wstawi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
*MiyaGu* Napisano 26 Lutego 2016 Admin GO MOD 4MAPS Donator Dziewczyna #457722 Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Lutego 2016 Masz czas do 23 na wstawienie ss??w,inaczej brak UB ***Wiadomo?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi