Anty NS Napisano 4 Marca 2016 #458938 Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Marca 2016 Tw??j nick: sharkowyNick admina: nie pami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BloodyAlien Napisano 4 Marca 2016 #458943 Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Marca 2016 i nie jestem ns gram na steam nawet mnie obraziles od gowien na ns chociaz gram steam ... gralem i jak widzialem to do tego gracza pisales glupie wiadomosci chociaz on sie slowem nie odzewa?? pierwszy do ciebie jedyna wiadomosc jako napisal to ze co takich graczy nie potrzebujemy co nie maja szczunku dla rodzicow na dowod mam ss z tego co pisales juz nie pierwszy raz obrazasz dostales wczesniej ode mnie za obraze na 1 dzien nie bede sie znizal do twojego poziomu iz ze mam admina to nie powiem ale twoj avatar swiadczy o tobie przyj sie na niego i ty jestes to co masz ustawione na steam dostales kicka za takie cos to nawet bym ci nie da?? ub Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
*MiyaGu* Napisano 4 Marca 2016 #458945 Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Marca 2016 ***Wiadomo?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi