Krosen Napisano 5 Marca 2016 #459063 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Marca 2016 Nick gracza: Krosen Nick admina: AwGaN mapa: de_office_rats opis: Biegam , zabijam - k??ade pake i ban link do ss: SS'Y NIE ZOSTA? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator VisTeR.' Napisano 5 Marca 2016 #459069 Administrator Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Marca 2016 SS znajdziesz tu: Nazwy screenshot??w, kt??re nale??y wstawi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DragoniD Napisano 5 Marca 2016 #459071 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Marca 2016 Wiem gdzie znale?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
*MiyaGu* Napisano 5 Marca 2016 #459072 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Marca 2016 Wi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheGodAvooo. Napisano 5 Marca 2016 #459073 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Marca 2016 Vocaloid. Wiem ze nie moge sie tu wypowiadac ale od wczoraj mam admina i jak jest pow??d "ss'y na pochylnia" to jest to ban permamentny z powodem jak np: "czitujesz". Jak sa ssy to pisze w powodzie bana "wrzuc screeny na pochylnia.pl" czy jakos tak. @edit Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krosen Napisano 5 Marca 2016 Autor #459076 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Marca 2016 Vocaloid. Wiem ze nie moge sie tu wypowiadac ale od wczoraj mam admina i jak jest pow??d "ss'y na pochylnia" to jest to ban permamentny z powodem jak np: "czitujesz". Jak sa ssy to pisze w powodzie bana "wrzuc screeny na pochylnia.pl" czy jakos tak. @edit To dlaczego admin nie da bana "czitujesz" tylko pisze pow??d "ss'y na pochylnia"? Ka??dy pow??d chyba musi by Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
*MiyaGu* Napisano 6 Marca 2016 #459182 Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Marca 2016 ***Wiadomo?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi