JOOJ Napisano 4 Kwietnia 2016 #462390 Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2016 Opis: Paczka powinna zawiera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skip3r Napisano 4 Kwietnia 2016 #462411 Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2016 Nie wiem kto ci sprzeda paczke za 40 zl xD. Jak nie masz wiecej funduszy, to lepiej pobierz paczke JB z amxx, nie testowalem jej, ale ponoc nie jest zla. Jak ja troche zmodyfikujesz, to moze byc calkiem spoko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JOOJ Napisano 5 Kwietnia 2016 Autor #462462 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2016 Nie wiem kto ci sprzeda paczke za 40 zl xD. Jak nie masz wiecej funduszy, to lepiej pobierz paczke JB z amxx, nie testowalem jej, ale ponoc nie jest zla. Jak ja troche zmodyfikujesz, to moze byc calkiem spoko. Ja nie szukam unikatu do B??g wie ilu wpln ;) Na amxx s Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
syner19 Napisano 11 Kwietnia 2016 #462994 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2016 hmmm cos tam niby jakis silnik unikatowy, i zabawy ktore sa moze na 7 jailach w Polsce ale wybacz jestem wierny Pochylni i jezeli mam udostepniac pluginy to tylko dla pochylni, wybacz :D (wiec opiekunowe przyszlego jaila, wiecie do kogo sie zglosic) :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skip3r Napisano 5 Czerwca 2016 #468433 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2016 Brak aktywnosci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moderator Madziaa<3 Napisano 10 Lipca 2019 #528861 Moderator Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Lipca 2019 Temat wylądował w koszu. Prawdopodobnie był za stary / uszkodzony lub nie było w nim żadnego sensu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi