BLANCIOR Napisano 12 Kwietnia 2016 #463168 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2016 Aragaon ma??a informacja dla Ciebie AntySS to g??wno... Nawet jak tego uzywasz to ci to nic nie daje poniewaz ktorys SS i tak bedzie z wh...2 rzecz uparles sie na mnie gdy cie zabilem od plecow odrazu dales mi ss haha to bylo beczne.Gram na tym serwie z miesiac tylko wczesniej pod innym nickiem.Na ss wszystko czyste teraz cos ci sie ubzduralo ze jednak dasz bana z powrotem hahah. Badz czlowiekiem daj Ub Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DoMAR Napisano 12 Kwietnia 2016 #463171 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2016 Kolego podstaw swoje dane do poni??szego wzoru: Tw??j nick:Nick admina:Mapa:Opis sytuacji:Link do pobrania Screenshot??w:IP/SteamID: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aragorn Napisano 12 Kwietnia 2016 Donator #463174 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2016 Ja nie da??em Ci ss'??w, ani nie mia??e?? mo??liwo??ci zabicia mnie w plecy, bo na dd2 dawno nie gra??em. Ss'y dosta??e?? od innych admin??w. Ja si Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi