Vesp3r Napisano 26 Grudnia 2011 Użytkownik #54598 Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2011 Nick:Zbanowany: C4 | ~d0min~ | pro /Moj:Vesp3r IP:nizej:) SteamID (je??li posiadasz):Nie Data i godzina bana:niewiem:/ wczoraj pod wieczor,a a pisze dzis dopiero..wbijam na serva wywala ale w konsoli nie pisze nic..wchodze wywala i pisze kicked masz bana sprawdz konsole.. Czas na jaki go dosta??es:perm Pow??d bana:Niby aktywny:/ Nick admina:M3ntos Opis sytuacji:To tak,Po pierwsze ja Vesp3r gram na koncie domina...razem gramy raz ja raz on ...chodze z nim do klasy mozecie sie zaopytac na gg go ze wie i pozwala bo on kupowal klase premium..pozatym jak mam aktywnego:/? co on nic nie wie mialem 3 razy ss'y i 3 razy ub czysty zadengo aktywnego:/:/! Dlaczego jestem niewinny:Bo to nie ja po pierwsze i nie mialem zadnego bana!:P prosze o Ub! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dominika Napisano 26 Grudnia 2011 Użytkownik #54579 Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2011 ale czemu gracie na jednym nicku ?? przeciesz kazdy powinien mie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_Rzeznik_ Napisano 26 Grudnia 2011 Użytkownik #54574 Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2011 Jak si Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M3ntos Napisano 26 Grudnia 2011 #54573 Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2011 Mia??e?? 2x ss-y w 1 ss-ach wida Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi