Larry_PoinT^ Napisano 5 Maja 2016 #465528 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Maja 2016 witam mam ma??y problem az nie moge wejsc na serwer bo ktos gral na moim ip a ja zmiennego nie mam. a mam bana na PROCOD modzie. wczoraj nie gralem a dzis chce wejsc i tu takie cos. kto mnie zna ten wie ze gram tylko pod nickiem Larry_PoinT^ i uzywam micro. Nie wiem czy dobrze ze tu stawiam ten post. Ale prosze o pomoc bo chce grac na tym serwerze i nie kupilem 2 klass premnium w tym tygodniu zeby grac na aime czy wh. Z gory dziekuje za rozpatrzenie sprawy. :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: BUILD 6153 SERVER (0 CRC) Server # 36 [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You are banned from this Server! [AMXBans] You are permanently banned. [AMXBans] Banned Nickname: Bosski No Skill [AMXBans] Reason: 'ab' [AMXBans] You can complain about your ban @ www.Pochylnia.pl [AMXBans] Your SteamID: 'VALVE_2:4:1935052403' [AMXBans] Your IP: '94.254.241.79' [AMXBans] =============================================== Kicked : You are BANNED. Check y Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator VisTeR.' Napisano 5 Maja 2016 #465541 Administrator Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Maja 2016 Podstaw do wzoru: Tw??j nick:Nick admina:Mapa:Opis sytuacji:Link do dowod??w (opcjonalnie):IP/SteamID: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Larry_PoinT^ Napisano 5 Maja 2016 Autor #465549 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Maja 2016 no nie wiem nic wchodzee na serwer a tu ban ktos gral na moim ip i dostal bana za co ja cierpie w z konsoli skopiowalem ban o co chodzi nie wiem prosze o pomoc. Kasa wydana na premiu klasy 2 dni sie nagralem i co koniec bo jakis dzban cheatowal na moim ip, I NIE MAM WZORU BO TO NIE JA DOSTALEM BANA . I w konsoli tylko to mam tylko ttakie informacje ktore znajduja sie w poscie znam wzor ale powtarzam nie ja dostalem bana i nic nie wiem a w konsoli mam tylko to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pigula Napisano 5 Maja 2016 #465552 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Maja 2016 A wiec tak ??eby rozpatrze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Larry_PoinT^ Napisano 5 Maja 2016 Autor #465554 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Maja 2016 A wiec tak ??eby rozpatrze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pigula Napisano 5 Maja 2016 #465555 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Maja 2016 Kolego zaczn Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Larry_PoinT^ Napisano 5 Maja 2016 Autor #465556 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Maja 2016 Kolego zaczn Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheGodAvooo. Napisano 5 Maja 2016 #465557 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Maja 2016 na nicku " Larry_PoinT^ " nie ma ??adnego bana jak pokazuje amxbans . a ostatni ban a nick " Bosski No Skill " jesy z 27.04 a larry gra?? ostatnio z a dni temu bo z nim gra??em. wiec na??o??ylo mu sie IP. zresetuj modem i bedzie okey :) @edit : no Aragorn napisa??em to :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aragorn Napisano 5 Maja 2016 Donator #465560 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Maja 2016 Nick gracza, kt??ry z??o??y?? odwo??anie to "Larry_Point^". Na tym nicku nie ma ??adnego bana. Osiem aktywnych jest na nicku "Bosski No Skill". Spr??buj teraz wej?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Larry_PoinT^ Napisano 6 Maja 2016 Autor #465631 Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Maja 2016 Nick gracza, kt??ry z??o??y?? odwo??anie to "Larry_Point^". Na tym nicku nie ma ??adnego bana. Osiem aktywnych jest na nicku "Bosski No Skill". Spr??buj teraz wej?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aragorn Napisano 6 Maja 2016 Donator #465632 Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Maja 2016 ***Wiadomo?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi