Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

witam mam ma??y problem az nie moge wejsc na serwer bo ktos gral na moim ip a ja zmiennego nie mam. a mam bana na PROCOD modzie. wczoraj nie gralem a dzis chce wejsc i tu takie cos. kto mnie zna ten wie ze gram tylko pod nickiem Larry_PoinT^  i uzywam micro.

Nie wiem czy dobrze ze tu stawiam ten post. Ale prosze o pomoc bo chce grac na tym serwerze i nie kupilem 2 klass premnium w tym tygodniu zeby grac na aime czy wh. Z gory dziekuje za rozpatrzenie sprawy.  :angry:  :angry:  :angry:  :angry:  :angry:

BUILD 6153 SERVER (0 CRC)
Server # 36
[AMXBans] =============================================== 
[AMXBans] You are banned from this Server! 
[AMXBans] You are permanently banned. 
[AMXBans] Banned Nickname: Bosski No Skill 
[AMXBans] Reason: 'ab' 
[AMXBans] You can complain about your ban @ www.Pochylnia.pl 
[AMXBans] Your SteamID: 'VALVE_2:4:1935052403' 
[AMXBans] Your IP: '94.254.241.79' 
[AMXBans] =============================================== 
Kicked : You are BANNED. Check y

no nie wiem nic wchodzee na serwer a tu ban ktos gral na moim ip i dostal bana za co ja cierpie w z konsoli skopiowalem ban o co chodzi nie wiem prosze o pomoc.  Kasa wydana na premiu klasy 2 dni sie nagralem i co koniec bo jakis dzban cheatowal na moim ip, I NIE MAM WZORU BO TO NIE JA DOSTALEM BANA . I w konsoli tylko to mam tylko ttakie informacje ktore znajduja sie w poscie znam wzor ale powtarzam nie ja dostalem bana i nic nie wiem a w konsoli mam tylko to

na nicku " Larry_PoinT^ " nie ma ??adnego bana jak pokazuje amxbans . a ostatni ban a nick " Bosski No Skill " jesy z 27.04 a larry gra?? ostatnio z a dni temu bo z nim gra??em. wiec na??o??ylo mu sie IP. zresetuj modem i bedzie okey :) 

@edit : no Aragorn napisa??em to :D

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...