Skocz do zawartości

JDL

Rekomendowane odpowiedzi

Tw??j nick:|$L4$3R|~JDL~
Nick admina:Mokry Lemur! (jako?? tak:D)
Mapa:css_inferno
Opis sytuacji:Na w pol rozpadajacej sie myszce ss-y ? Powaznie ? :D
Link do pobrania Screenshot??w:http://www111.zippyshare.com/v/7ZzkKAM8/file.html
IP/SteamID:Your IP: '83.11.154.199'

Ps. Tylko 1 ss-a dostalem ? 

A czy ty kurwa umiesz czytac ? Poprzednio jak wrzucalem mialem 5xss w tga... a teraz mialem jednego ss-a w tym rozszerzeniu wiec nie pierdol ze uzywam jakis zajebanych czitow ktorymi gardze... Co za ludzie ja jebie...

Nie moja wina ze kazdy byle syf co kase dla mamy zabral zeby admian kupic i robic ss-y kazdemu co mu sie nie podoba... wiec nie pierdol mi ze mam czity jak same kurwestwa bez skilla na adminach sa... A takiego ss-a mi admin zrobil (nie mam mozliwosci na win. 8 zrobienia ss-y bezposrednio w grze... [chyba ze przez konsole] ale to by sie inaczej zapisal] wiec ty mi nie pierdol ze jestes prze chuj znawca jak nawet nei widziales jak gram... bedzie mnie jakis random jechal ze mam czity ...

Nie moja wina ze kazdy byle syf co kase dla mamy zabral zeby admian kupic i robic ss-y kazdemu co mu sie nie podoba... wiec nie pierdol mi ze mam czity jak same kurwestwa bez skilla na adminach sa... A takiego ss-a mi admin zrobil (nie mam mozliwosci na win. 8 zrobienia ss-y bezposrednio w grze... [chyba ze przez konsole] ale to by sie inaczej zapisal] wiec ty mi nie pierdol ze jestes prze chuj znawca jak nawet nei widziales jak gram... bedzie mnie jakis random jechal ze mam czity ...

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...