JDL Napisano 5 Maja 2016 #465529 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Maja 2016 Tw??j nick:|$L4$3R|~JDL~Nick admina:Mokry Lemur! (jako?? tak:D)Mapa:css_infernoOpis sytuacji:Na w pol rozpadajacej sie myszce ss-y ? Powaznie ? :DLink do pobrania Screenshot??w:http://www111.zippyshare.com/v/7ZzkKAM8/file.htmlIP/SteamID:Your IP: '83.11.154.199' Ps. Tylko 1 ss-a dostalem ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mokry Lemur Napisano 5 Maja 2016 #465530 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Maja 2016 Wstawi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pigula Napisano 5 Maja 2016 #465545 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Maja 2016 Admin zrobi?? ci 5 ss'??w wi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JDL Napisano 6 Maja 2016 Autor #465561 Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Maja 2016 Mialem juz wczesniej robione ss-y i wtedy mialem te 5 ss-ow w tym formacie ale tym razem nie mam ich w folderze nie mam pojecia czemu wiec nie mam jak ich wstawic, tak ciezko to pojac ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ReSSu Napisano 6 Maja 2016 #465563 Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Maja 2016 Nie k??am typie jak admin ma ssy to ju?? sobie daj spok??j i si Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JDL Napisano 6 Maja 2016 Autor #465569 Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Maja 2016 A czy ty kurwa umiesz czytac ? Poprzednio jak wrzucalem mialem 5xss w tga... a teraz mialem jednego ss-a w tym rozszerzeniu wiec nie pierdol ze uzywam jakis zajebanych czitow ktorymi gardze... Co za ludzie ja jebie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ReSSu Napisano 6 Maja 2016 #465577 Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Maja 2016 Ty tu pajacu nie sap bo format ssa si Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JDL Napisano 6 Maja 2016 Autor #465582 Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Maja 2016 Nie moja wina ze kazdy byle syf co kase dla mamy zabral zeby admian kupic i robic ss-y kazdemu co mu sie nie podoba... wiec nie pierdol mi ze mam czity jak same kurwestwa bez skilla na adminach sa... A takiego ss-a mi admin zrobil (nie mam mozliwosci na win. 8 zrobienia ss-y bezposrednio w grze... [chyba ze przez konsole] ale to by sie inaczej zapisal] wiec ty mi nie pierdol ze jestes prze chuj znawca jak nawet nei widziales jak gram... bedzie mnie jakis random jechal ze mam czity ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JDL Napisano 6 Maja 2016 Autor #465583 Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Maja 2016 Nie moja wina ze kazdy byle syf co kase dla mamy zabral zeby admian kupic i robic ss-y kazdemu co mu sie nie podoba... wiec nie pierdol mi ze mam czity jak same kurwestwa bez skilla na adminach sa... A takiego ss-a mi admin zrobil (nie mam mozliwosci na win. 8 zrobienia ss-y bezposrednio w grze... [chyba ze przez konsole] ale to by sie inaczej zapisal] wiec ty mi nie pierdol ze jestes prze chuj znawca jak nawet nei widziales jak gram... bedzie mnie jakis random jechal ze mam czity ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pigula Napisano 6 Maja 2016 #465589 Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Maja 2016 Uspok??j sie bo twoje z??o??ci i obra??anie nic tutaj nie da nie wstawisz ss'??w to nie dostaniesz ub admin wstawi?? swoje ss'y wiec ty tez musisz je mie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JDL Napisano 6 Maja 2016 Autor #465604 Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Maja 2016 Dobra to chuj w to na ab bede gral.. dostac bana za czity nie majac nic nie mam pytan.. PS. Bym mial te jebane ss-y bym je wstawil ... co to za problem.. ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aragorn Napisano 6 Maja 2016 #465615 Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Maja 2016 Ressu, ale g??upoty gadasz. Ten bmp si Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi