Vesp3r Napisano 26 Grudnia 2011 Użytkownik #54435 Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2011 Nick:Vesp3r IP:nw jak juz mowielm w poscie z dominem SteamID (je??li posiadasz):nie Data i godzina bana:nw.. wiecie o co chodzi Czas na jaki go dosta??es:perm Pow??d bana:aktynwy Nick admina:M3ntos Opis sytuacji:No to m3ntos p[rosze ja niewiedizalem ze ona ma bana odbanujecie mnie moj komputer?? moja konsola moje ip? bo ja gralem na jego nicku niewiedzialem..?! sorka za 2 temat ale zakkneliscie a mnie nie bylo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MeeT_YoU Napisano 26 Grudnia 2011 #54431 Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2011 Pisali ci w tamtym temacie :/ Po co piszesz drugi [shadow=green]?![/shadow] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vesp3r Napisano 26 Grudnia 2011 Użytkownik Autor #54425 Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2011 co napisali ze domin mial ss'y a to nie moj nick kolegi.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MeeT_YoU Napisano 26 Grudnia 2011 #54424 Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2011 Domin mo??e poda?? twoje ID IP Lub wtedy gra?? u cb :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
IRRADIATED Napisano 26 Grudnia 2011 #54422 Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2011 to juz nie jest wina administracji serwera ze grales z nim na tym samym nicku Grali??cie na ryzyko jeden dostanie drugi te?? dostanie Twoj i domina pech bo domin mial ss'y i na jednym wida Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
h0w?! Napisano 26 Grudnia 2011 Użytkownik #54417 Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2011 Jak dosta?? ssy to niech je wrzuci jak dosta?? bana z reason: Czitujesz. to niech admin ten kt??ry da?? bana wrzuci demko, a jak aktywny ban to ??egnam. /cl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi